Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Kamarátku pomaľoval lakom na nechty, odsedí si 10 mesiacov

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Angličan, ktorý si chcel vystreliť zo svojej spiacej kamarátky tým, že jej tvár pomaľoval lakom na nechty, za svoj "nevinný žartík" kruto zaplatí. Ten sa totiž nestretol s pochopením dievčiny, ktorá ho za to zažalovala.

Ian Mahoney (32) sa s Nicolou Parleovou prvýkrát stretol v marci v dome ich spoločnej priateľky, ktorá žije na juhozápade Anglicka.

V osudný večer si priatelia dopriali spoločný drink, pričom Parleová navyše užila aj dve tabletky na spanie. Na hrôzu, ktorú zažila hneď po prebudení, nevie doteraz zabudnúť. Jej kamarát totiž zrejme nemal nič lepšie na práci, a tak sa rozhodol pomaľovať jej tvár a vlasy lakom na nechty.

"Zobudila som sa o šiestej ráno a nevedela som otvoriť oči. Dotkla som sa mojej tváre a vlasov a cítila som niečo slizké. Išla som teda do kúpeľne a ten hnus som si umyla," povedala Parleová na súde.

Keďže sa v tom čase v dome už nikto iný nenachádzal, polícia hneď za vinníka označila Mahoneyho. Ten sa k činu priznal a povedal, že kamarátke v žiadnom prípade nechcel ublížiť.

Sudca ho za ublíženie na zdraví poslal na desať mesiacov do väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu