Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jemné melódie rozdávajú počas celého leta autá aj dovolenky!

Jemné melódie rozdávajú počas celého leta autá aj dovolenky
Jemné melódie rozdávajú počas celého leta autá aj dovolenky

Vyhrajte dva nové Citroëny C3 a dovolenky k moru pre dve osoby. Všetko je možné vo Veľkej letnej súťaži s rádiom Jemné Melódie!

Počúvajte rádio Jemné Melódie a smskami sami vyberte dvoch šťastných majiteľov alebo majiteľky nových Citroënov C3! Za každú sms sa dostanete do žrebovania o dovolenkové pobyty pri mori pre 2 osoby! Užite si viac pohody a relaxu s Rádiom Jemné Melódie a rozhodnite, či sa práve Vy budete voziť na novom Citroëne C3!

Jemné Melódie vám spríjemňujú leto, okrem kvalitnej hudby, aj veľkou súťažou. Veľká letná súťaž už odštartovala, ale stále sa môžete zapojiť aj Vy! Vašimi smskami máte šancu rozhodnúť o tom, kto bude šťastným majiteľom nového auta! Momentálne sa rozhodujete o tom, z ktorého kraja bude výherca prvého auta. Zatiaľ ste posunuli do prvého finále všetky ženy, ktoré sú staršie ako 35 rokov a ich krstné meno sa začína na písmeno „J“.

Kompletné kritériá na prvého výhercu nového Citroënu C3 budeme poznať už na konci tohto mesiaca. Už tento týždeň sa teda rozhodne o profile výhercu a kto sa prvý dovolá a bude spĺňať všetky Vami vybrané kritériá vyhráva! Zapojte sa a možno práve Vy získate za jedinú sms dovolenku pre dve osoby k moru! Počúvajte Jemné Melódie a užite si pohodové leto.

 

Pre viac informácií počúvajte Jemné Melódie alebo kliknite na www.jemnemelodie.sk.

 

Veľkú letnú súťaž Vám prináša Citroën Slovakia - distribútor vozidiel Citroën, ktoré nájdete u nového autorizovaného predajcu vozidiel Citroën - Danubiaservice na Rožňavskej 30 v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu