Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tvoje ladné krivky bude vidno až na mesiac!

Tvoje ladné krivky bude vidno až na mesiac
Tvoje ladné krivky bude vidno až na mesiac

Aj tento rok sa môžu návštevníci obľúbenej mestskej pláže tešiť na teba i ostatné krásne dievčatá, ktoré budú v spolupráci s profesionálmi pripravovať exkluzívny Magio kalendár na rok 2011.

Staň sa hviezdou kalendára! Tak ako iné dievčatá, aj ty určite túžiš vyskúšať si rolu hviezdy a celý deň si vychutnávať pocit, že sa okolo teba točí tím tých najlepších profesionálov.

Tento sen si teraz môžeš splniť vďaka akcii, ktorá sa bude konať už po druhýkrát na Magio pláži pri Dunaji. Hľadá sa totiž dvanásť krásnych dievčat, modeliek, do exkluzívneho Magio kalendára 2011. Tak ako minulý rok, i teraz majú všetky záujemkyne možnosť poslať svoju fotografiu v plavkách v čase od 16. do 29. júla a odborná porota na čele so známym fotografom Jakubom Klimom vyberie finálnu dvanástku, ktorá sa v tomto exkluzívnom a profesionálne pripravenom kalendári objaví.

Fotenie finalistiek sa uskutoční 14. a 15. augusta na slnečnej Magio pláži a o dievčatá sa postará sám Jakub Klimo, jeden z najlepších módnych fotografov na Slovensku spolu so šikovnými vizážistami.

Druhý ročník originálneho eventu znovu pripravuje reklamná agentúra Istropolitana Ogilvy, ktorá sa rozhodla podporiť obľúbenú pláž na Tyršovom nábreží v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu