Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Vyrobili kurióznu podprsenku s nádržkami na víno

Podprsenka Wine Rack spája dve v jednom Zobraziť galériu (2)
Podprsenka Wine Rack spája dve v jednom

NEW YORK - Pre dievča, ktorú príroda v oblasti poprsia príliš neobdarila, a ktorá má zároveň rada víno, ponúka internetová stránka špecializujúca sa na kuriózne darčeky, to pravé: Športovú podprsenku, do ktorej sa zmestí obsah bežnej fľaše tohto moku, z ktorého je možné postupne upíjať.

Ako napísal denník New York Daily News, podprsenku Wine Rack ponúka spoločnosť BaronBob.com sídliaca v New Jersey. "Toto u Victoria's Secret nenájdete," ospevuje inovatívny produkt Paul Krasulja zo spoločnosti, ktorá na svojom webe okrem iného ponúka aj hrnčeky na kávu v tvare toaletného papiera či jedlé nohavičky tangá.

Podprsenka má z pravého košíčka vyvedenú plastikovú trubičku, ktorou je možné upíjať nápoj naliaty dovnútra. Košíčky pojmú až sedem decilitrov tekutiny, treba preto normálnu "sedmičku" vína a zároveň nositeľke poskytnú poprsie vylepšené až o dve veľkosti. A odčerpávanie tekutiny údajne tiež prebieha rovnomerne. "Nie je to tak, že by sa jeden prsník vyprázdnil a druhý zostal plný," tvrdí Krasulja.

Podprsenky ponúkajú od najmenších veľkostí 70A až po 85D za cenu 29,95 dolára (cca 24 eur). Podľa Krasulju sú buď recesistickým spôsobom, ako konzumovať alkohol, alebo napríklad cestou, ako bojovať proti predraženým nápojom na športových zápasoch. Ochranka púšťajúca divákov napríklad na futbalové štadióny nesmie ženám ohmatávať prsia, dodáva. "A aj keby si siahli, pod rukou to vyzerá úplne prirodzene."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu