Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Skalnú fanúšičku od festivalu neodradil ani pôrod

Vicotoria Iremongerová
Vicotoria Iremongerová

GLASTONBURY - Skalná fanúšička legendárneho hudobného festivalu v anglickom Glastonbury opustila šnúru koncertov len preto, aby porodila a vzápätí sa na hudobnú akciu vrátila aj s novým členom rodiny. Informoval o tom denník Daily Mail. Festival, ktorý skončil v nedeľu, je najväčšou hudobnou prehliadkou pod holým nebom na svete.

Dieťa Victorie Iremongerovej sa začalo dožadovať príchodu na svet vo štvrtok. Iremongerová, ktorá rodila prvýkrát, mala pritom stanovený termín až o 14 dní. Vydala sa do zdravotníckeho stanu, kde chcela porodiť. Jej želanie sa nakoniec nesplnilo, pretože zdravotníci privolali sanitku, ktorá ju previezla do nemocnice. Tu porodila zdravého chlapca Reubena, s ktorým sa už v piatok vydala späť na festival.

"Zrovna som si začala Glastonbury užívať, keď mi praskla voda," vyhlásila prvorodička Iremongerová. Pôrod na festivale označila za úžasný. "Vôbec som nečakala, že by sa to mohlo stať, ale bol to skvelý úvod festivalu. Víkend sa skutočne vydaril. Reuben je šťastný kempár, zdá sa, že si svoj prvý Glastonbury užil," uviedla.

"Som v srdci tak trochu hipík a sem jazdím už dvanásť rokov, takže toto je úžasné. Je to ako sen," povedala Iremongerová. Na festivale sa aj so synom rozhodla zostať do nedele.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu