Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Denné letné počítačové tábory 2010 pre deti od 6 do 18 rokov!

Rexík - Kamarát počítača
Rexík - Kamarát počítača

Spoločnosť IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o. aj tento rok pripravila pre deti vo veku od 6 do 18 rokov turnusy denných letných počítačových táborov. Tento rok sa bude opäť konať súťaž o notebook, digitálny fotoaparát a audio-video prehrávač!

V ponuke počítačových táborov sa nachádzajú nové turnusy pre najmenších. Tábor REXÍK – Kamarát počítača je určený pre najmenších, ktorí sa v tomto tábore oboznámia s prácou na počítači a naučia sa, ako s počítačom správne pracovať. Okrem toho pribudol ešte špeciálny tábor Malý webdizajnér – tvorca webstránok, ktorý je tiež určený pre najmenších vo veku od 6 do 12 rokov. Deti sa v tomto tábore naučia vytvoriť si vlastnú webovú stránku a rozšíria si svoj obzor vo svete internetu.

Spoločnosť IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o. tradične organizuje tábory aj pre staršie deti – od 12 do 18 rokov. Pre začiatočníkov ponúka populárny tábor Grafik a tvorca web stránok I. pre začiatočníkov, v ktorom sa deti naučia vytvárať vlastné webové stránky založené na moderných technológiách, ktoré sa používajú v praxi. K tomuto táboru je určené ešte jeho druhé pokračovanie – Programátor web stránok II. pre pokročilých, v ktorom sa deti naučia vytvárať vlastné dynamické webové stránky.

Pre tých, ktorí sa chcú zdokonaliť v práci s fotografiou a fotoaparátom, ponúkame po minulé roky veľmi obľúbený tábor Grafik a fotograf, v ktorom sa deti naučia nielen fotografie nafotiť, ale ich aj pomocou profesionálnych nástrojov upravovať. Naučia sa vyrábať koláže, retušovať fotografie a mnoho ďalších zaujímavých vecí.

Ďalší z ponuky táborov - Programovanie ľavou-zadnou - je určený pre tých, ktorí sa chcú naučiť vytvárať vlastné jednoduché aplikácie pre Windows. V tábore sa deti oboznámia so základmi algoritmického myslenia, budú používať profesionálne nástroje, aké používajú programátori a samozrejme si vytvoria vlastné aplikácie.

 

Ukážky niektorých prác detí, ktorý sa zúčastnili počítačových táborov 2009:

 

www.earles.webnode.sk

www.stagujzadarra.webnode.sk

www.sweekoni.blog.cz

www.pokemon4.webnode.sk

www.dialga.webnode.sk

www.dinosaury.webnode.sk

 

Všetky ďalšie informácie nájdete na webovej stránke www.pocitacove-tabory.sk alebo sa môžete telefonicky informovať na tel. č. 02/50 23 44 03, alebo 0911/233 369.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu