Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

ORION Batôžtek – S čokoládou ORION pre deti na cestách

Orion batôžtek
Orion batôžtek

Jazdíte radi so svojou rodinou na výlety? Potom určite poznáte klasické vety ako: "Je to ešte ďaleko?" alebo "Ja mám chuť na niečo sladké!" S novým batôžkom ORION máte o malého výletníka postarané.

Detský batôžtek je plný čokolády a predstavuje perfektný darček napríklad ku Dňu detí alebo za vysvedčenie. Ukrýva v sebe niekoľko výrobkov nových detských čokolád ORION, vyrobených z čisto prírodných ingrediencií: 1 x ORION čokoládu s mliečnou náplňou 100 g, 3 x ORION tyčinku s mliečnou náplňou 32 g, 2 x ORION mliečnu čokoládu 25 g, 1 x ORION hrozienka v mliečnej čokoláde 40 g. Ktorému dieťaťu by sa nepáčil batôžtek v tvare hviezdičky, ktorý je hebký na dotyk a priateľsky sa na deti usmieva?

Batôžtek ORION s detskými čokoládami, je vďaka svojej hravosti, praktickosti a sladkému prekvapeniu perfektným darčekom pre malých cestovateľov. Vaše deti tak budú mať nového kamaráta na výletoch za dobrodružstvom, ktorý im pomôže nosiť desiatu a spríjemní cesty. Vám už len zostáva pripraviť desiatu a pribaliť jednu alebo dve z detských čokolád ORION. Dostatočný priestor pre desiatu, pršiplášť a niečo pod zub bezpochyby nadchne zase Vás.

ORION detský batôžtek – doporučená maloobchodná cena 3,31 EUR.

 

Ešte viac hier a zábavy nájdete na čokoládovom portáli www.orionpredeti.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu