Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

AVIS najnovšie ponúka aj Opel Insignia

Avis patrí k najväčším svetovým autopožičovniam
Avis patrí k najväčším svetovým autopožičovniam

BRATISLAVA - Spoločnosť AVIS rozšírila vo februári svoju flotilu o najnovší Opel Insignia. Sedem limuzín, ktoré spĺňajú očakávania aj najnáročnejších klientov, tak doplnilo najmladší vozidlový park spomedzi všetkých autopožičovní na Slovensku s priemerným vekom menej ako 12 mesiacov na jedno motorové vozidlo.

Najsilnejšia domáca sieťová autopožičovňa a slovenská pobočka svetového lídra v požičiavaní automobilov AVIS ponúka od februára 2010 svojim klientom najnovší Opel Insignia. Cena za požičanie limuzíny, ktorú ocení najmä manažérska klientela na strednodobé prenájmy, začína už na 926 EUR na mesiac.

Prvá dodávka najnovšej rady Opel Insignia nielen znižuje celkový vek flotily AVISu pod 12 mesiacov na jeden automobil v priemere, ale svojou technologickou vyspelosťou zároveň dramaticky zvyšuje percento miery bezpečnosti podľa nezávislých medzinárodných testov. Až 90% celého vozidlového parku a takmer celá nižšia stredná kategória vozidiel spoločnosti AVIS na Slovensku pozostáva z vozidiel, ktoré sa podľa uznávaného servra euroncap.com umiestnili na popredných priečkach v oblasti pasívnej i aktívnej bezpečnosti.

“O novú Insigniu je už teraz veľký záujem, očakávame, že ju budú využívať najmä manažéri a všetci tí, ktorí oceňujú špičkovú kvalitu, technologický krok vpred a bezpečnú pohodlnosť za rozumnú cenu,” hovorí Martin Kováč, šéf AVISU na Slovensku a dodáva: “Za posledné dva roky ceny v oblasti prenájmu automobilov klesli o takmer 30%. Naše služby využívajú čoraz častejšie firmy, ale i jednotlivci, ktorí si uvedomili, že v čase krízy je prenájom áut omnoho výhodnejší ako ich kúpa. Okrem nižších nárokov na administratívu je outsorcing vozidlového parku často veľmi výhodným riešením ako ušetriť náklady bez obmedzovania požiadaviek na prepravu.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu