Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Koncert pre Haiti má svoje DMS číslo

Koncert pre Haiti
Koncert pre Haiti

Benefičný Koncert pre Haiti sa blíži a jeho organizátorom sa podarilo nájsť ďalší spôsob, ako pomôcť prírodným nešťastím postihnutému ostrovu Haiti a vyzbierať čo najviac finančných prostriedkov. Počas februára bude možné zasielať darcovské DMS správy v sieti všetkých mobilných operátorov. Zaslaním SMS správy s textom „DMS HAITI“ na číslo 877 prispejú darcovia sumou 1 €.

Koncert pre Haiti sa uskutoční 9. februára v Univerzitnom pastoračnom centre v bratislavskej Mlynskej doline. Počas trojhodinového programu vystúpia a svoju solidaritu s postihnutými obyvateľmi Haiti vyjadria aj Zuzana Smatanová, Peter Cmorík, Nela Pocisková a Kamil Mikulčík, Mária Čírová, Miro Jaroš, Laci Strike, Štefan Bučko, fotograf Andrej Bán či moderátori večera Adela a Sajfa a ďalší. Priamy prenos z koncertu bude vysielať TV Lux, vstupenky na koncert v cene 7 € je možné zakúpiť si prostredníctvom siete Ticketportal.

Koncert, ako aj zbierka prostredníctvom DMS správ, je organizovaný v spolupráci so Slovenskou katolíckou charitou, prostredníctvom ktorej aj budú vyzbierané finančné prostriedky zaslané na Haiti. Celá získaná čiastka bude rozdelená na dve časti – 60% financií bude určených na odstraňovanie škôd a zvyšných 40% bude použitých na obnovu Haiti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu