Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Nová scéna pre Haiti

Haiti po zemetrasení
Haiti po zemetrasení

BRATISLAVA – Divadlo Nová Scéna sa rozhodlo prispieť na pomoc obyvateľom Haiti. V pondelok 8. februára uvedie večer charitatívny koncert s názvom NOVÁ SCÉNA PRE HAITI, z ktorého celý výťažok zo vstupného pôjde obetiam ničivého zemetrasenia na Haiti.

V programe, ktorý bude moderovať Alena Heribanová, odznejú piesne nielen z muzikálov, ktoré má Divadlo Nová Scéna v repertoári v súčasnosti, ale aj z tých, ktoré patrili k tomu najlepšiemu v minulosti.

Okrem Edith a Marlene, Františka z Assisi, Fidlikanta na streche, West Side Story, Neberte nám princeznú!, budú znieť najväčšie hity z muzikálov Na skle maľované, Pokrvní bratia, Hamlet, Krysař, Pokrvní bratia, či Evanjelium o Márii. V programe vystúpia Kristína Turjanová, Karin Olasová, Stanislav Slovák, Lucia Molnárová, Marián Slovák, Štefan Kožka, Soňa Valentová, Róbert Halák, Nela Pocisková, Mirka Partlová, Katarína Hasprová, Ján Gallovič, Sisa Sklovská a mnohí ďalší umelci. Do programu sa rozhodli koncertnými skladbami prispieť aj sólisti Ľubica Rybárska a Dušan Jarjabek.

 

Cena vstupenky je 25 eur a celá suma poputuje na pomoc Haiti.

Účinkujúci, ako aj všetci zamestnanci Divadla Nová Scéna sa na akcii podieľajú bez nároku na honorár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu