Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Koncert pre Haiti

Koncert pre Haiti
Koncert pre Haiti

Prírodné nešťastie, ktoré nedávno postihlo Haiti zmobilizovalo celý svet. Pomôcť chcú aj organizátori a účastníci Koncertu pre Haiti, ktorý sa bude konať 9. februára v Univerzitnom pastoračnom centre v Mlynskej doline.

Na koncerte, nad ktorým prebral záštitu primátor Bratislavy Ing. Andrej Ďurkovský, vystúpia zlatí Slávici Peter Cmorík a Zuzana Smatanová, Mária Čírová, ako aj Miro Jaroš, skupina Fragile, Adam Ďurica, superstáristi Dominika Stará a Denis Lacho a mnohí ďalší. Okrem spevákov v programe vystúpi aj Laci Strike, zarecituje Štefan Bučko a fotograf Andrej Bán, ktorý je momentálne na Haiti. Moderátormi večera je Adela Banášová a Matej Sajfa Cifra.

Finančný výťažok z koncertu (100 % z vybraného vstupného) a aj celá suma získaná prostredníctvom darcovských DMS správ bude zaslaná na Haiti (60 % je určených na akútne odstraňovanie prírodnej katastrofy a 40 % na obnovu zničeného ostrova). Pri rozdeľovaní finančnej pomoci budú organizátori spolupracovať so Slovenskou katolíckou charitou a Saleziánmi dona Bosca.

Vstupenky v symbolickej cene 7 Eur je možné už teraz zakúpiť prostredníctvom siete Ticketportal. Koncert bude v priamom prenose vysielaný prostredníctvom TV Lux.

Kompletný zoznam potvrdených účinkujúcich:

Peter Cmorík, Zuzana Smatanová, Mária Čírová, Dominika Stará, Denis Lacho, Kamil Mikulčík a Nela Pocisková, Janais, Regiment, Miro Jaroš, Adam Ďurica, Andrea Súlovská a Peter Bažík, Save The Cookie, Zachariáš Hubáček, Fragile, The Hope Gospel Singers, Laci Strike, Pavol Danko a tanečné divadlo A-Tak, Andrej Bán.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu