Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Je vaša pracovná pozícia ohrozená? Otestujte sa!

Otestujte sa na neprepusteni.sk!
Otestujte sa na neprepusteni.sk!

Práve v čase zúriacej krízy, kedy sa jedným z bežných prostriedkov optimalizácie nákladov vo frimách stala redukcia pracovných síl, sa na Slovensku objavil portál Neprepusteni.sk. Ten slovenským používateľom internetu ponúka jedinečnú možnosť otestovať si v čase neistoty šance na udržanie svojho pracovného miesta.

V čase hospodárskej recesie väčšina slovenských firiem znižuje svoje náklady. Jedným z najčastejších dôsledkov je prepúšťanie pracovných síl a znižovanie benefitov pre zamestancov. Viacero prieskumov uvádza za najčastejšiu redukciu výdavkov vzdelávanie.

Slovenskí používatelia internetu si môžu na stránke www.neprepusteni.sk, otestovať udržateľnosť svojej pracovnej pozície. Stránka je vytvorená formou krátkeho testu rozdeleného do troch úrovní podľa pracovnej náplne a zodpovednosti zamestnanca. Užívateľ si zvolí z úrovní administratíva, stredný manažment a top manažment tú, do ktorej patrí a pokračuje k samotným otázkam. Každá z troch úrovni pritom sleduje niekoľko faktorov, ktoré môžu rozhodnúť o tom, či je vaša pracovná pozícia ohrozená.

Výsledok má samozrejme len informatívny charakter a netreba sa hneď báť. Všetci tí, ktorým nie je ich kariéra ľahostajná môžu urobiť jeden z krokov na to, aby ich neprepustili a zabojovať o 33 on-line kurzov na troch prestížnych univerzitách: Harvard, Oxford a Cambridge a budovať si vlastnú sieť kontaktov a referencií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu