Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zákazníci T-Comu chránia životné prostredie

Upravené koryto potoka
Upravené koryto potoka

BRATISLAVA – Zákazníci T-Comu prechodom na dvojmesačnú fakturáciu prispeli nielen k šetreniu papiera, ale aj k obnove neudržiavaného parčíka v meste Gbely. Z každej ušetrenej faktúry T-Com poukázal jeden cent environmentálnej Nadácii Ekopolis na podporu projektu Živá voda, prostredníctvom ktorého bola obnova parku financovaná.

Cieľom projektu Nadácie Ekopolis Živá voda je starostlivosť o vodné toky a lesy. Podľa slov jej riaditeľa Petra Medveďa, je o podporu takýchto projektov dlhodobý záujem, pretože obnovené a vyčistené studne, fontány a jazierka dodávajú mestám a obciam charakteristický ráz a sú miestami stretávania sa ľudí. V Gbeloch sa vyčistil a upravil celý parčík, vybudoval sa nový chodník z prírodného kameňa a bezbariérový prístup.

Faktúru na dvojmesačnej báze dostáva zhruba 200 000 zákazníkov T-Comu, ktorí majú zriadenú inkasnú platbu. V prípade záujmu môžu o tento spôsob zasielania faktúry požiadať aj ostatní zákazníci, ktorí tak prispejú nielen k ochrane životného prostredia, ale ušetria aj na poštových alebo bankových poplatkoch.

Dvojmesačná fakturácia nie je jedinou zelenou iniciatívou T-Comu. Spoločnosť už niekoľko rokov rozvíja program environmentálnej ochrany, ktorý je dlhodobo neodmysliteľnou súčasťou zodpovedného podnikania spoločnosti. Zákazníci môžu využívať elektronickú faktúru, alebo elektronické objednávanie produktov. Zaujímavosťou je aj počítadlo stromov v sekcii Enviro na stránke www.t-com.sk. Zákazník sa tu dozvie, koľko stromov bolo už zachránených práve vďaka využívaniu elektronickej faktúry, pričom si môže elektronickú faktúru priamo na tejto stránke objednať. Zamestnanci spoločnosti majú vytvorené podmienky na separovanie odpadu, využívajú obojstrannú tlač, k problematike šetrenia energií bola vytvorená aj interná kampaň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu