Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Optická sieť T-Comu je už aj v Stupave a Senici

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA – Digitálnu televíziu Magio a Magio internet s rýchlosťou až 80 Mbit/s na najmodernejšej optickej sieti už môžu využívať aj domácnosti vybraných ulíc v Stupave a Senici.

Optická sieť T-Comu je tak už dostupná v 12 mestách Slovenska: Banská Bystrica, Bratislava, Košice, Michalovce, Nitra, Poprad, Prešov, Trenčín, Zvolen, Žilina, a novo spustené Senica a Stupava. Okrem týchto miest je optická sieť typu optika do domu (FTTH) T-Comu dostupná aj v developerských projektoch mimo nich. Celkový počet domácností, ktoré môžu využívať služby na optickej sieti Magio TV Optik, Magio internet Optik alebo Volania Optik, je vyše 240 000.

V roku 2009 plánuje T-Com spustiť predaj služieb na optickej sieti aj v ďalších lokalitách a mestách. Celkovo investuje T-Com do budovania optickej siete typu FTTx v rokoch 2007 až 2009 sumu takmer 66,4 milióna € (2 miliardy Sk).

Viac informácií o službách T-Comu a dostupnosti služieb získate na bezplatnej linke 0800 123 456 alebo na internetovej stránke www.t-com.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu