Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

MODDOM plný elegancie, štýlu a dobrých nápadov pre pekné bývanie

MODDOM
MODDOM

V dňoch 16. až 20. septembra 2009 sa v areáli Incheba Expo Bratislava uskutoční 14. ročník veľtrhu nábytku, bytových doplnkov a bytového dizajnu MODDOM. Súbežne s ním sa predstavia aj ďalšie výstavné podujatia, 17. ročník výstavy technických zariadení budov TZB, 10. ročník výstavy domácich elektrospotrebičov a potrieb pre domácnosť TECHDOM, 11. ročník výstavy čistiacej techniky, čistiacich prípravkov, pomôcok a služieb CLEANTECH, 10. ročník výstavy svietidiel, skla, keramiky a porcelánu LUXDOM a tiež 8. ročník výstavy výtvarného umenia ART.

Na výstavnej ploche 20 000 m² sa predstaví viac ako 200 vystavovateľov z 8 krajín (Maďarsko, Poľsko, Rakúsko, Srbsko, Taliansko, Ukrajina, Česká republika a Slovenská republika). Veľtržné expozície zatraktívnia mnohé novinky. Tohtoročný MODDOM ich prinesie viac ako 30. Medzi zaujímavosti sa zaradí slovenská premiéra detskej rastúcej stoličky, nadrozmerná hojdacia sieť, kde pohodlne zrelaxujú dvaja dospelí ľudia, exkluzívne drevené umývadlo, či krásne nábytkárske novinky od slovenských aj zahraničných výrobcov.

MODDOM poskytne priestor pre porovnanie všetkého čo sa týka interiérov od zariadenia cez dekorácie, zabezpečenie čistoty a pohodlia interiéru. Široká ponuka ulahodí rôznorodým požiadavkám a poskytne mnoho inšpirácie a estetických zážitkov. Veľtrh je zameraný hlavne na koncových spotrebiteľov, ktorí aktuálne riešia otázky bývania a zariaďovania. Na jednom mieste si vyberú to pravé z množstva nábytku, okien, podláh, dverí, sanity, sáun, víriviek, doplnkov, svietidiel, či sa dozvedia ako si uľahčiť domáce práce a čo najjednoduchšie udržať domov čistý a útulný. Nebude chýbať ani ponuka populárneho nábytku v koloniálnom štýle z Indonézie a Číny. Vystavovatelia si na trvanie veľtrhu pripravili veľtržné zľavy, a preto sa oplatí využiť príležitosť priameho nákupu.

MODDOM je aj miestom stretnutia architektov a interiérových dizajnérov, ktorí tu čerpajú nápady pre svoju budúcu prácu. Mladé generácie dostanú priestor predstaviť svoje práce v rámci sprievodných programov. Najinvenčnejšie maturitné práce absolventov stredných škôl so zameraním na dizajn sú odrazom kreativity budúcich nábytkových dizajnérov. Diplomové práce mladých architektov zobrazia moderný prístup k zariadeniu interiérov. Sprievodný program sa bude venovať aj alternatívnym zdrojom vykurovania a racionálnemu využitiu energie v domácnosti.

Po zakúpení vstupenky na MODDOM sa návštevníci môžu zapojiť do súťaže o hodnotné kusy nábytku a umelecké diela a majú šancu získať jednu z cien v celkovej hodnote 15 000 Eur.

Veľtrh je otvorený pre odbornú i širokú verejnosť každý deň od 10.00h do 19.00h, v posledný deň veľtrhu v nedeľu od 10.00h do 17.00h.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu