Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Každá kačka pomôže, ale jedna môže vyplávať 1 000 €

Vyhrať môžete i let balónom
Vyhrať môžete i let balónom

Už máte svoju súťažnú kačicu? Aké je jej číslo? Aj vy si dnes môžete adoptovať svoju vlastnú kačicu, ktorá bude súťažiť v deň Pretekov kačíc na kanáli v Areáli Divoká voda v Bratislave - Čunove, 5. septembra 2009. Sumou 3 € (90,38 Sk) za 1 kačicu podporíte rekonštrukciu gotickej veže v Sade Janka Kráľa alebo niektorú zo 6 neziskových organizácií z Bratislavy. Každá kačka pomôže. Aj tá vaša!

Len jedna kačica, prémiová kačica, však môže pre svojho majiteľa vyplávať až 1 000 € (30 126 Sk). Pred pretekmi bude vylosované jedno číslo pretekajúcej kačice. Ak kačica s týmto číslom vyhrá, dopláva do cieľa ako prvá, jej majiteľ získa prémiu 1 000 € (30 126 Sk).

Adoptujte si svoju kačicu na www.pretekykacic.sk a získate tak možnosť vyhrať finančnú prémiu. Navyše pre majiteľa najrýchlejšej kačice, s najlepším časom, čaká hlavná cena - víkendový pobyt s raňajkami pre 2 osoby v hoteli Radisson Blu Alcron hotel Praha***** od Radisson SAS Carlton hotel.

Pre ďalších vylosovaných Komunitná nadácia Bratislava pripravila lákavé ceny ako výlet katamaránom Twin City Liner z Bratislavy do Viedne, voľné vstupenky na koncerty Massive Attack a jazzovej speváčky Diany Krall, let balónom nad Bratislavou, predplatné O2 SIM karty s kreditom, vyhliadkovú jazdu Bratislavou vláčikom Prešporáčikom a veľa ďalších.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu