Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jasnovidec: Radí aj celebritám

Mladý muž z Levíc predpovedá budúcnosť pomocou tzv. tretieho oka.
Mladý muž z Levíc predpovedá budúcnosť pomocou tzv. tretieho oka.

LEVICE - Je mladý, ale úspešne radí vo veciach šťastia a lásky! Jasnovidca Jozefa Bukaia (21) z Levíc vyhľadávajú slovenskí prominenti, ale predpovedá budúcnosť aj rakúskym aristokratom.

Jozef je jedným z mála jasnovidcov, schopných predpovedať budúcnosť pomocou takzvaného tretieho oka.

"Vnútorným zrakom vidím dokonca aj minulosť človeka, ktorý ma požiada o službu," hovorí študent psychológie v Rakúsku, ktorý sa už v pätnástich priúčal jasnovidectvu v Indii. Občas používa aj karty a tvrdí, že o človeku veľa prezrádza jeho aura. Jasnovidecké schopnosti v sebe objavil v ôsmich rokoch a už vtedy úspešne veštil učiteľom. Po príchode do Bratislavy ho začali navštevovať známi ľudia.

"Napríklad Sisa Sklovská, Jadranka, stretol som sa s Katkou Hasprovou či moderátorkou Jankou Škrekovou. Aj s inými umelcami, ktorí však nechcú, aby sa o tom verejne hovorilo," dodáva jasnovidec, ktorý časť zarobených peňazí venuje detským domovom. Pomáhal i politikom z bývalej vlády, vyhľadáva ho aj manželka istého súčasného vládneho predstaviteľa.

Čo vravia o jasnovidcových schopnostiach samotní ľudia? "Oslovila som ho s problémami vo vzťahu a do pol roka sa mi Jozefova predpoveď naozaj splnila," povedala speváčka Jadranka Handlovská. Moderátorku Janu Škrekovú zasa prekvapil presným určením osobnostných čŕt. "Jozef mi predpovedal aj úspech či sklamanie v podnikaní - a obe veci vyšli," dodala moderátorka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu