Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Za večeru s Cifrovou 600 eur!

Eva Cifrová
Eva Cifrová

Za krásu sa platí. A občas sa jej cena môže vyšplhať až do astronomických výšok, alebo prinajmenšom do výšky vašej mesačnej výplaty! Tak je to aspoň v prípade najúspešnejšej slovenskej playmate Evy Cifrovej.

Cena, ktorú sú dražitelia ochotní zaplatiť za večeru v spoločnosti horúcej blondíny včera dosiahla takmer 600 eur! Do dražby večere na Aukro.sk sa od jej začiatku v pondelok večer zapojilo 25 dražiteľov.

Sexica, ktorej krivky mohli obdivovať čitatelia úspešného pánskeho magazínu Playboy po celom svete, sa takto netradične rozhodla pomôcť deťom z Domova sociálnych služieb (DSS) Hrabiny. „Nikdy nevieme, či raz sami nebudeme potrebovať pomoc. A keď sa naskytla možnosť zapojiť sa do charity prostredníctvom on-line dražby, zaujalo ma to. Ak čo i len trochu pomôžem niekomu, kto pomoc potrebuje, ku krajšiemu alebo kvalitnejšiemu životu, je to úžasný pocit. Vidieť potom úprimnú radosť je pre mňa najkrajšou vďakou,“ vysvetľuje Eva, prečo sa rozhodla nechať vydražiť v online aukcii na portáli Aukro.sk. Získané prostriedky budú použité na nákup špeciálne upraveného auta na prevoz zdravotne postihnutých detí z DSS Hrabiny.

Ak vás láka predstava večere v spoločnosti krásky, ktorá pózovala v záhrade samotného zakladateľa zajačikovského impéria, Hugha Hefnera, máte jedinečnú šancu. Aukcia stále trvá a môžete sa do nej kedykoľvek zapojiť tu. Pripravte si však mastnú hotovosť, kráska ide totiž na dračku. Kto si ju nakoniec uloví? Budete to vy?

Kto je Eva Cifrová?
Najúspešnejšia slovenská playmate Eva Cifrová pochádza z Nitry a modelingu sa venuje od svojich 18 rokov. Po uverejnení aktov v slovenskej edícii magazínu Playboy sa stala jednou z najúspešnejších slovenských playmates. Jej fotografie uverejnili aj grécke, rumunské a venezuelské verzie časopisu. Sexi krivky blonďatej krásky zvečnili aj priamo v záhrade zakladateľa zajačikovského impéria Hugha Hefnera .

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu