Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Stavia sa Magio pláž na Tyršovom nábreží

Vizualizácia pripravovanej Magio pláže Zobraziť galériu (4)
Vizualizácia pripravovanej Magio pláže

Už tretí rok za sebou, na pravom brehu rieky Dunaj na Tyršovom nábreží, stavia spoločnosť T-Com v spolupráci s Magistrátom hlavného mesta SR obľúbenú pieskovú pláž, ktorá bude slúžiť nielen obyvateľom Bratislavy.

V týchto dňoch je na nábreží vidieť čulý ruch, aby sa všetky práce podarilo ukončiť včas. Mestská pláž bude tento rok pod novým názvom Magio pláž otvorená od 30. mája do 1. septembra 2009 o dva týždne dlhšie ako po minulé roky a podľa organizátorov prinesie na základe skúseností z predchádzajúcich rokov hneď niekoľko noviniek a vylepšení.

Zvýšenie komfortu pre návštevníkov prinesie napríklad nové rozloženie jednotlivých zón pre šport, zábavu a relax. Vizualizácie projektu odhaľujú architektonickú podobnosť nových stavieb na pláži so záchranárskymi domčekmi na pobreží Kalifornie. Aj v Bratislave sa tak čoskoro dočkáme pravej letnej atmosféry, podobnej tej zo slávneho seriálu Baywatch.

V prípade Magio pláže však oceán nahradí naša veľrieka, počet krásnych dievčat na meter štvorcový však organizátori očakávajú celkom určite vyšší.

Presvedčiť sa o tom na vlastné oči bude môcť opäť každý, aj tretí rok za sebou bude mestská pláž na Tyršovom nábreží dostupná pre všetkých zdarma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu