Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

BCMOBIL & TECHBOX 1-2/2009

Zobraziť galériu (4)

Na začiatok roka sme pre vás, čitateľov, pripravili dvojčíslo plné skutočných lahôdok a noviniek. Tou najhlavnejšou je určite zmena dizajnu nielen po vonkajšej, ale aj po vnútornej stránke.

NAJ V ROKU 2008

Ktorý z našej trojice sa stal Mobilným operátorom roka 2008? V dvojčísle 1-2/2009 sme zavŕšili celoročné hodnotenie našich troch operátorov v rovnomennej ankete. A ktorý mobilný telefón získa titul Mobil roka 2008 v jednej z piatich kategórií? Tu môžete participovať práve vy! O aktuálnom dianí a zmenách dizajnu v T-Mobile sme sa rozprávali s Dušanom Švalekom, výkonným riaditeľom divízie marketingu T-Mobile SK.

TELEFÓNY POD DROBNOHĽADOM

Špeciálne preview vlajkovej lode z Fínska, Nokie N97, si vás, dúfame, získa rovnako, ako špeciálny pohľad do budúcnosti so spoločnosťou Orange. Samozrejme, nechýba množstvo recenzií, medzi ktorými kraľuje TOP recenzia Nokie 5800 XpressMusic. Neprehliadnite ani test dotykového Samsungu M8800 Pixon, LG KP500 Cookie či špičkového HTC Touch HD. Nezabudli sme ani na štýlové telefóny ako napríklad Emporio Armani Samsung alebo Nokiu N79. Pre biznis klientelu je tu zase BlackBerry Bold. V novom dvojčísle 1-2/2009 nechýba ani prehľad mobilných noviniek na slovenskom trhu - PRIŠLI NA TRH, ale ani podrobný katalóg až 162 mobilných telefónov a 58 autonavigácií.

BCMOBIL & TECHBOX 1-2/2009
Zobraziť galériu (4)
BCMOBIL & TECHBOX 1-2/2009
Zobraziť galériu (4)
BCMOBIL & TECHBOX 1-2/2009
Zobraziť galériu (4)


TECHBOX & NAVIBOX

V pravidelnej rubrike TECHBOX nechýbajú novinky zo všetkých technologických oblastí. Samozrejmosťou sa už stali testy notebookov, v tomto prípade Sony Vaio s Blu-ray mechanikou a Full HD displejom, či miniatúrny netbook Toshiba NB100. Fotografických nadšencov zase poteší test 13,6 Mpx kompaktu od Samsungu alebo HD ultrazoomu od spoločnosti Panasonic. Audiofilov nesporne zaujmú Logitech reproduktory k notebookom či Samsung YP-P3 – MP3 prehrávač budúcnosti s dotykovým displejom. V aute si vás získa navigácia a digitálna televízia v jednom – ThinkNavi T7. V prírode zaujme miniatúrny GPS logger I-gotU GT-100.

A KDE KÚPITE TENTO ČASÁK?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 1-2/2009 zakúpiť v sieti vyše 20 partnerských predajní v rôznych mestách na Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Taktiež môžete časopis získať ako darček ku kúpe mobilného telefónu v celej sieti 22 predajní NAY Elektrodom alebo v TOP partnerských predajniach: TALKIVE, Finesa NOKIA, IT ONLINE a PPShop v Bratislave a EPICENTRUM v Pezinku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu