Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dni Vianoc

Výstava Dni Vianoc, ktorá svojou neopakovateľnou atmosférou priláka vždy tisíce návštevníkov, sa už po 19-ty krát uskutoční v areáli Incheba Expo Bratislava. Dni Vianoc sa začínajú v piatok 5.12. a skončia sa v nedeľu 21. decembra 2008. Predajcovia zo SR a ČR budú prezentovať svoj tovar na ploche 10-tisíc štvorcových metrov. Pre všetkých návštevníkov je to príležitosť stráviť čas v príjemnom vianočnom prostredí a nájsť inšpiráciu pre kúpu vianočných darčekov.

Súčasťou širokej ponuky tovaru sú okrem iného hračky, vianočné ozdoby, kožené a iné módne oblečenie, sklo, bytové doplnky, zábavná pyrotechnika, kozmetika, šperky a bižutéria, spotrebný tovar, elektronika, knihy a ďalšie.

Návštevníci tohto tradičného podujatia oceňujú najmä to, že prináša nákupy pod jednou strechou a za každého počasia, široký sortiment tovaru od malých i veľkých firiem, ukážky umeleckých remesiel a originálne výrobky, zábavný sprievodný program, či bohatú ponuku občerstvenia s typickými vianočnými špecialitami. To všetko spolu s čarovnou sviatočnou atmosférou zvýraznenou hudbou, vianočnou výzdobou vo výstavných priestoroch a množstvom sprievodných podujatí.

Návštevníci opäť majú možnosť obdivovať, ale aj si zakúpiť originálne vianočné darčeky a sledovať zručnosť slovenských ľudových remeselníkov priamo pri ich výrobe. Gurmánov zasa čakajú ochutnávky špecialít – typických vianočných nápojov a jedál.

Vianočné ľudové zvyky predvedú zasa vo svojich vystúpeniach a ukážkach ľudové súbory. Pre deti je aj tento rok pripravený príchod Mikuláša s batohom sladkostí v prvý deň výstavy, 5.12, pre najmenších je prichystaný detský kútik.

Vstupenky za symbolickú cenu 20 Sk a 10 Sk (zľavnené vstupné) budú zaradené do žrebovania o hodnotené darčeky. Parkovanie motorových vozidiel je bezplatné. Dni Vianoc sú pre verejnosť otvorené pondelok až štvrtok od 11.00 do 19.00 hod. a v piatok až nedeľu od 10.00 do 20.00 hod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu