Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

VIDEO ako z hororu: Chlapík z balkóna pozoroval, ako sa k nič netušiacim plavcom blíži obávaný predátor

(Zdroj: TikTok/dman2693x)

FLORIDA – S príchodom dovolenkovej sezóny je dôležité myslieť aj na to, že sa v niektorých obľúbených turistických destináciách môžu vyskytnúť žraloky. Na vlastnej koži sa o tom presvedčili návštevníci pláže Panama City Beach, ktorý zažili blízky stret s týmto predátorom.

Používateľ TikToku Daniel Brooks nakrútil strašný moment, keď žralok plával okolo bezradných plavcov pri pláži na Floride, zatiaľ čo turisti na nich kričali, aby utiekli do bezpečia. Smrtiaci dravec číhal vo vode na pláži Panama City Beach, keď si stovky výletníkov užívali slnečné počasie. Brooks, ktorý stál na balkóne, okamžite zavolal na ľudí na pláži a informoval ich o hrozbe vo vode.

Na záberoch vidno, že žralok sa vzďaľuje od dvoch ľudí vo vode a potom sa znova objaví. Pár si nakoniec uvedomí, čo sa deje a okamžite z miesta utečie. Našťastie sa nikomu nič nestalo. Vydesení diváci však nemohli uveriť tomu, čo videli, a nahrnuli sa do sekcie komentárov, aby sa podelili o svoje názory na hrôzostrašnú scénu.

Jeden používateľ sociálnej siete poznamenal: „Florida bude skutočne lacná.“ Ďalší napísal: „Môj vzťah k vode končí v kúpeľni.“ Tretí priznal, že pri pozeraní videa spolu s Brooksom kričal „žralok“. „Majú obrovské šťastie,“ dodal. Iná osoba uviedla: „Šialené je, že tam len tak stáli.“

Viac o téme: TuristiŽralokFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu