Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Skupina vysokoškolákov neverila vlastným ušiam: Internátom sa rozliehali milostné výkriky! Šialené VIDEO

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BIRMINGHAM – Vysokoškolský život môže byť skutočne pestrý. Kým niektorí sa venujú výhradne štúdiu, iní si nájdu čas aj na pikantnejšie aktivity. Príkladom je pár, ktorý pobavil skupinu vysokoškolských študentov. Dvojica pred milostnou chvíľkou zrejme zabudla zavrieť okná, pretože sexuálne zvuky sa rozliehali po celom internátnom komplexe.

Skupina univerzitných študentov nedokázal potlačiť smiech, keď začuli, ako si párik užíva milostnú chvíľku v jednej z internátnych izieb. Zábery zachytené tesne pred študentským blokom v Brume v Birminghame zdieľala na TikToku študentka známa ako @st_xoxx. Video ukazuje, ako sa skupina vracia späť na internát, keď zrazu začujú vokálne prejavy vášne prichádzajúce z jedného z horných okien. Študenti takmer okamžite vybuchnú do smiechu a snažia sa zistiť, odkiaľ vzdychy vychádzajú.

@st_xoxx My ears are burning😭 Are you not embarrassed😭😭😭#birmingham #university #unistudents ♬ original sound - ST

Jedna zo študentiek ukazuje na byt vybavený červeným osvetlením a dokorán otvoreným oknom. „Myslím, že je to tamto. Žalúzie sú zatiahnuté a sú tam červené svetlá,“ povedala. Skupinka napokon odkráčala. „Zatvor si okno! Dúfam, že sa dobre bavíš,“ zakričala ešte študentka. Zábery ľudí na sociálnej sieti nepochybne pobavili. Video rýchlo získalo množstvo reakcií a pobavených komentárov. 

Jeden z komentujúcich zažartoval: „Neviete, či z nej náhodou neodstraňuje zlého démona.“ Ďalšia používateľka sociálnej siete nedokázala uveriť tomu, ako je možné, že sa zvuky rozliehali po celom komplexe. „Predstavte si ľudí vo vedľajšej izbe,“ podotkla tretia komentujúca. „Nikdy to nie je také dobré,“ zažartovala štvrtá diváčka videa.

Viac o téme: SexUniverzitaŠtudentiInternát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu