Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Návštevníkov pláže vydesila záhadná hmota plná mäsa: Čo to... Pozrite na to FOTO!

(Zdroj: Facebook/APM Sarawak )

MALAJZIA – Návštevníci pláže aj pobrežná stráž zostala zhrozená po tom, čo sa z mora vyplavila strašidelná hmota. Podľa odborníkov ide o rozložené pozostatky veľrýb, žralokov alebo chobotníc. Videá na sociálnych sieťach však vydesili ľudí po celom svete.

Hrôzostrašná organická hmota sa vynorila z mora na pláži Telok Melano, čo znechutilo návštevníkov a príslušníkov pobrežnej stráže. Predpokladá sa, že táto hrudka, nazývaná globster, je rozkladajúcimi sa pozostatkami veľryby. Nie je to prvý prípad, keď sa z mora vynorila veľká mäsitá hmota. Hmoty ako tieto sú známe aj ako bloby a podľa zistení ide o rozložené pozostatky veľrýb, žralokov alebo chobotníc, píše denník Mirror. Obrovská hnilobná hmota je dlhá asi meter a jediný spôsob, ako zistiť jej pôvod, je test DNA. Rozkladajúcu sa hrudu našla pobrežná stráž pri hliadkovaní na pláži.

Na sociálnych sieťach sa ľudia podelili o video hrozného nálezu, ktoré ukazuje šokovaných miestnych obyvateľov. Pobrežná stráž vo svojom príspevku uviedla: „5. apríla 2024 pobrežný záchranný tím APM našiel okolo 12.03 hodine na pláži Melano Bay telo veľryby, ktoré uviazlo na mori. Členovia v službe našli telo počas vykonávania obhliadky v okolí pláže.“ Hrôzostrašné video vyvolalo na internete rôzne názory. Niektorí boli zdesení, iní naopak pociťovali ľútosť nad slizkou hrudkou mäsa. „Chudáčik, ale je to vzácny nález,“ komentoval jeden z divákov. Ďalší označovali nález za strašidelný.

Viac o téme: PlážPozostatkyHmotaMalajzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu