Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Matka uvarila chutné jedlo pre rodinu: Namiesto olivového oleja ale použila... Toto by vytočilo aj vás!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NASHVILLE – Chutne vyzerajúce jedlo, ktoré jedna mamička neúnavne pripravila pre svoju rodinu, v skutočnosti vôbec nechutilo tak dobre. Omylom totiž použila jednu ingredienciu, ktorá pokazila celé jedlo. O jej vtipný omyl sa vo videu na TikToku podelila jej dcéra.

„Dobre, cítim sa tak zle. Pozrite sa, čo urobila moja úbohá matka,“ povedala Kameron Jane vo virálnom videu na TikToku. „Práve uvarila toto krásne jedlo, toto toskánske kura a túto úžasnú omáčku s novým olivovým olejom, ktorý si objednala na internete,“ prezradila ďalej. Hoci kuracie jedlo v krémovo žltej omáčke s cherry paradajkami vyzeralo na prvý pohľad skvele, v skutočnosti nechutilo vôbec dobre. Kameron vo videu následne schmatla fľašu s etiketou gréckej olivy. Túto prísadu použila jej mama do jedla v domnienke, že ide o olivový olej. „Až keď skončila, zistili sme, že je to sprchový gél,“ dodala Kameron.

@kameron_jane Pure Greek “olive oil” count your days #cookingfails ♬ original sound - Kameron Jane

To, čo jej matka považovala za normálny olivový olej, bola v skutočnosti fľaša sprchového gélu Korres Pure Greek Olive Oil za 19 dolárov (17,50 eur). „Musela jednoducho odísť z izby, pretože bola veľmi nahnevaná,“ povedala žena, zatiaľ čo zadržiavala nervózny smiech. Keď ochutnala jedlo, okamžite ho vypľula. „Kura chutí ako čisté mydlo,“ povedala, zakryla si ústa a stále sa snažila nesmiať. Jej mame to však také komické neprišlo. „Chcem niekomu fyzicky ublížiť a do niečoho naozaj tvrdo udrieť,“ priznala jej matka, keď stála nad varnou doskou a pozerala sa na zničené jedlo.

Video sa okamžite stalo virálnym. „Pretože čítanie je čo? Zásadné,“ komentoval jeden z používateľov, na čo Kameron vtipne odpovedala, že jej matka nemala okuliare. „Videla som Korres a vedela som, kam smerujeme,“ zavtipkovala druhá komentujúca. Iní prejavili súcit s nešťastnou mamou. „Chúďa mama, je to také smutné. Všetok ten čas a práca...“ napísal komentujúci. Kameron odpovedala, že jej rodina si po tomto incidente chcela objednať jedlo, ale jej matka trvala na tom, že im pripraví cestoviny. „Plakal by som. Doslova by som plakal. Úbohá mama,“ dodal iný.

Viac o téme: Varenie KuraOlivový olejSprchový gél
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu