Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zúfalý otec prešiel polku sveta, aby zabránil adopcii svojej dcéry: Reakcia partnerky mu zlomila srdce! Ľudia zúria

(Zdroj: Instagram/livlovetantra)

AUSTIN – Používatelia sociálnych sietí dychtivo sledujú príbeh austrálsko-amerického páru. Spoločne žili v Sydney, no žena sa bez oznámenie odsťahovala späť do USA. Porodila tam dievčatko a otcovi odkázala, že ak za ňou nepríde, dá dieťa na adopciu. Všetko sa však v okamihu zmenilo.

Tridsaťjedenročná Liv Pavlovová v stredu 3. marca oznámila, že zmenila názor, pokiaľ ide o jej želanie dať svoju novorodenú dcérku Ana Rose na adopciu. Na svojom účte na Instagrame zverejnila tri zábery, na ktorých je ona a jej bývalý austrálsky priateľ a otec Ana Rose, Daniel Gaut, ktorý odcestoval až do USA, aby zabránil adopcii. V príspevku na Instagrame Liv vyhlásila, že svoju dcéru miluje. „Myslela som si, že nie som pripravená byť matkou. Že som sa najprv potrebovala stať niekým, kto by mohol BYŤ matkou, a potom budem ‚pripravená‘. Ach, ako som sa mýlila! Stať sa matkou ma naučilo, že som dokonale pripravená byť matkou,“ uviedla Liz v inom príspevku.

Pár sa stretol začiatkom roku 2023 na dovolenke v San Franciscu. Tesne pred pôrodom však Liv odišla z austrálskeho Sydney, kde spolu s Danielom žila, do rodného Austinu v americkom Tennessee. Údajne ich vzťah v tom čase nefungoval. Z tohto dôvodu sa dala dokopy so svojím bývalým priateľom. Danielovi oznámila, že dcérku, ktorú vtedy ešte len čakala, dá na adopciu, ak nepríde do USA. Daniel neváhal a založil crowdfundingovú kampaň, aby vyzbieral peniaze na cestu do Texasu. Zo všetkých síl chcel adopcii zabrániť. Liv súhlasila s legálnym odovzdaním novonarodeného dievčatka svojmu biologickému otcovi, ak priletí do USA.

Po podpore mnohých cudzincov sa Daniel vydal na 15-hodinový let do USA, aby bol prítomný pri narodení Ana Rose. Liv porodila, keď bol Daniel v lete. Krátko po svojom príchode do USA Daniel bojoval o to, aby mohol byť súčasťou života svojho dieťaťa, no dozvedel sa, že Liz chce byť jej primárnou opatrovateľkou. „Mám zlomené srdce a cítim prázdnotu. Liv zmenila názor a chce si Anu nechať v Štátoch a byť jej primárnou opatrovateľkou,” napísal Daniel v pondelok 1. apríla na Instagrame.

Podľa Liziných najnovších príspevkov na sociálnych sieťach sa však zdá, že Ana Rose bude mať vo svojom živote oboch biologických rodičov. V stredu 3. apríla Liv zverejnila ďalší príspevok, v ktorom uviedla, že Daniel sa po čase strávenom v USA vrátil späť do Austrálie, no pracujú na tom, aby boli obaja opatrovníkmi svojej dcéry. „Keď sa Ana narodila, uvedomila som si, že som bola v traumatickej reakcii na tehotenstvo,“ vysvetľuje Liv svoje rozhodnutie dať dcérku na adopciu, ktoré si napokon rozmyslela.

Ľudia na sociálnej sieti sa však jednohlasne postavili na stranu otca. „To dieťa si zaslúži lepšie veci. Pošlite ju za otcom, ktorému na nej úprimne záleží,“ uviedla jedna z komentujúcich. „Sledujem tento prípad od začiatku a dúfam, že otec sa stane primárnym opatrovníkom,“ pridala sa ďalšia. „Dúfam, že vybojuje opatrovníctvo. Akú nepeknú vec ste mu urobili,“ odkázala Liv tretia komentujúca. „Chudák chlap, úprimne sa zaujíma o to, čo je najlepšie pre dieťa a myslím, že ona nie. Pre ňu je to hra,“ dodala štvrtá. „Fakt, že odišla bez toho, aby mu to povedala, dala sa dokopy so svojím bývalým a potom mu povedala, že ak nepríde do USA, dá dieťa na adopciu, je šialený. To dieťa si zaslúži žiť so svojím otcom,“ uzavrela iná komentujúca.

Viac o téme: MatkaAdopciaOpatrovníctvoPár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu