Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Veterán z druhej svetovej vojny pred smrťou opakoval číslo 22: Keď zistíte prečo, bude vám do plaču!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – V živote sú dva okamihy, ktoré si nepamätáme – deň, kedy sa narodíme a deň, kedy zomrieme. Posledná rozlúčka býva zásadným okamihom v živote ľudí. Posledné slová niektorých ľudí o nich prezrádzajú veľa, vrátane informácií, ktoré dovtedy nikto nevedel.

Na sociálnej sieti Reddit je často rozoberaná téma, aké slová počuli sestričky pred smrťou svojich pacientov. Jedna z nich uviedla, že jeden muž stále dokola opakoval číslo 22. Dokonca ani jeho rodina nevedela dôvod. Až sestre sa podarilo odhaliť súvislosti. V komentári vysvetlila, že spolu s ostatnými sestričkami sa starala o veterána z druhej svetovej vojny. Stále dookola opakoval číslo 22 a ani jeho rodina nevedela, aký to má význam.

Veterán z druhej svetovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Číslo sa nezhodovalo so žiadnymi významnými udalosťami alebo dátumami, o ktorých vedeli,“ uviedla sestrička. Deň pred smrťou sa jeho duševný stav neuveriteľne vyjasnil a začal personálu hovoriť ‚22 mužov. Zabil som tam 22 mužov.‘ Chudák chlap. Žil s týmto utrpením viac ako 50 rokov,“ dodala. Ďalší zdravotníci sa podelili o podobné príbehy s vojnovými veteránmi a uviedli, že za jednu hodinu sa dozvedeli to, čo nepovedali nikdy svojim najbližším ani manželkám. Zdravotné sestry sa tiež zapojili do diskusie a priznali, že boli mnohokrát svedkami niečích posledných slov. Títo ľudia sa vraj priznali k zločinom či strašným rodinným tajomstvám.

Niektoré príbehy neboli až také morbídne, napríklad jedna zdravotná sestra uviedla, ako jej zbožná katolíčka dala veľmi pochybnú radu, že by vo svojom živote potrebovala troch mužov. Jedného pre peniaze, jedného na lásku a jedného na sex. Iná zdravotná sestra dodala, že sa starala o 90-ročného muža, ktorý sa svojej rodine v posledných chvíľach života priznal, že okrem nich má ešte celú jednu rodinu. Po tom, ako to vyslovil nahlas, žil ešte dva roky, čo muselo byť veľmi nepríjemné.

Viac o téme: VeteránZdravotná sestraDruhá svetová vojna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu