Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manželov vystrašilo VIDEO z bezpečnostnej kamery: Do auta sa im vlámal... Preboha, vidíte to aj vy?

(Zdroj: Facebook/Laura Smith)

LONDÝN – Vydesený pár sa domnieva, že okázalý duch sa zamiloval do ich nového auta. Pri hľadaní stratených kľúčov si prezreli zábery z bezpečnostnej kamery a narazili na šokujúci objav. Zhrozilo ich najmä to, čo duch zjavne urobil v druhom videu.

Laura a Darren Smithovci v nedeľu 10. marca hľadali kľúče od svojho nového auta. Skontrolovali zábery z bezpečnostnej kamery z ich príjazdovej cesty pre prípad, že ich jeden z nich stratil pred domom. Dvojica však zostala ohromená, keď na záberoch uvideli bielu postavu približujúcu sa k ich športovému autu. 45-ročná Laura si myslela, že ju na Deň matiek navštívila jej zosnulá mama. „Pred rokom v januári som prišla o mamu, takže som si myslela, že je to ona a že je krásne, že prišla na Deň matiek,“ uviedla Laura, informuje britský denník Daily Star.

Keď sa však nasledujúcu noc tajomný duch vrátil, začala sa obávať, že si táto tajomná entita jednoducho obľúbila ich elegantné Audi TT. V druhom videu, ktoré Laura publikovala na Facebooku, vidno, ako biela škvrna opäť pláva dole k dverám na strane vodiča a potom sa presunie smerom dozadu, akoby sa dostala dovnútra. „Bolo to, ako keby sa niekto snažil vlámať do auta alebo nám zabrániť v používaní auta,“ priblížila Laura a dodala, že kedysi bolo na ich území opátstvo, takže duchom môže byť mních.

Kľúče od auta dvojica napokon našla v Laurinej kabelke, no ani jeden si nepamätá, že by ich tam dal. Kabelku údajne skontrolovali niekoľkokrát, no kľúče v nej predtým nenašli. Myslia si preto, že ich do tašky vhodil sám duch. Laura, ktorú videá vystrašili, tvrdí, že Darren sa v tú nedeľu dokonca obával šoférovať auto pre prípad, že by na neho duch čakal na zadných sedadlách.

Používatelia Facebooku, kam Laura publikovala strašidelný zábery, sú presvedčení o tom, že duch sa do auta zamiloval. Jeden z komentujúcich uviedol: „Úplne to vidím. Je to úžasné. Zdá sa, že má záujem o auto.“ Ďalší sa pridal: „Je to veľmi jasný záber. Nie je to pavučina. Nech to bol ktokoľvek, auto sa mu páčilo. Zdá sa, že nastúpil dovnútra.“ Tretí dodal: „Predajte auto.“ Niektorí však boli presvedčení o tom, že je to obyčajná pavučina a neverili tomu, že bezpečnostná kamera skutočne nasnímala paranormálny jav.

Viac o téme: DuchDeň matiekOpátstvoAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu