Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dokážte, že máte naozaj orlí zrak: Zbadáte stádo lesnej zveri za menej ako 20 sekúnd?

(Zdroj: TikTok/maamplzstahp)

LONDÝN – V tejto optickej ilúzii uvidí stromy a les každý, ale iba málokto si všimne lesnú zver, ktorá dokonale splýva s okolitým prostredím. O zábavné video sa podelila jedna z používateliek TikToku.

Na záberoch vidno les, ale ako informuje autorka video Casey Grippandová, vo videu vidno aj lesnú zver. Ak sa vám ju podarí odhaliť, máte skutočne orlí zrak. „Tu je test prirodzeného maskovania,“ uviedla Grippandová vo videu. Vyzvala ostatných, aby sa pokúsili nájsť ukryté stádo zvierat, ktoré vyzerajú ako samice jeleňa. Skúsite to? Na jeho nájdenie však máte len 20 sekúnd.

@maamplzstahp the thing about observing the forest is the forest stays observing you back 😅 deer make me nervous, especially this herd cause they chased me once but my crows were hanging out overhead so I think I was safe 🫶🏽 #deer #deertiktok #intern #forest #forestry #natural #canyouseeit #tsalagi #mvskoke #pnc ♬ original sound - Casey Grippando

Nájsť stádo si vyžaduje skutočné sústredenie. „Vec sa má tak, že keď pozorujete les, les pozoruje vás,“ zavtipkovala Grippandová v popise videa. Ak sa vám stádo doposiaľ nepodarilo nájsť, dáme vám tip: skúste sa sústrediť na ľavú stranu obrazovky. Práve odtiaľ sa postupne začne vynárať jedno zviera za druhým.

Viac o téme: HlavolamOptická ilúziaLesná zver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu