Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Baba Vanga odhalila SEDEM tipov, ako si do života pritiahnuť šťastie a bohatstvo: Toto nikdy nerobte!

(Zdroj: X/Muhafazakr3/Getty Images)

ALBÁNSKO – Slávna Baba Vanga po sebe zanechala bohaté dedičstvo v podobe proroctiev, ale aj múdrych rád. Prorokyňa bola presvedčená, že ak budete dodržiavať týchto sedem odporúčaní, postretne vás šťastie a bohatstvo.

Baba Vanga, vlastným menom Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterová, bola nevidiaca veštkyňa z Bulharska. Preslávila sa najmä svojimi predpoveďami o budúcich udalostiach. Predpovedala mnohé udalosti, ako napríklad útok na dvojičky z 11. septembra 2001 či brexit. Okrem toho sa však podelila o niekoľko rád, vďaka ktorým budete šťastí a bohatí, informuje albánsky portál SotNews.

Prvou radou Baby Vangy je, aby ste vždy jedli a pili z celých a neporušených tanierov a šálok. Týmto spôsobom si doma udržíte dobrú energiu a šťastie. Druhým tipom je umiestniť pár mincí do kúta v dome, aby šťastie a blahobyt neopustili váš domov. Po tretie, nad vchodové dvere by ste mali umiestniť halúzky zo stromu, aby vás ochránili pred negatívnymi vecami.

Ako štvrtý tip Baba Vanga radí, aby ste dali vtákom kôrky chleba a omrvinky, ktoré vám zostali z obeda alebo večere. Tak do vášho domova vstúpi šťastie. Po piate, nikdy sa svojim šťastím nechváľte a hlavne to nerobte pred cudzím človekom, pretože jeho žiarlivosť môže poškodiť váš život. Šiestou radou je, aby ste si nenechávali rozbité alebo prasknuté zrkadlo v dome, pretože vám ukradne šťastie. Napokon slávna prorokyňa radí nosiť peniaze v peňaženke, nie pokrčené vo vreckách, aby ste dosiahli prosperitu.

Viac o téme: TipyŠťastieBohatstvoBaba Vanga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu