Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z VIDEA babičky pôjdete do kolien: Toto sa dialo, keď zistila, že jej pravnúča bude chlapec

(Zdroj: TikTok/_daniflorez)

MIAMI - Daniela Florezová prezradila, že jej 85-ročná stará mama Elena Diazová bola nadšená, keď sa dozvedela, že sa stane prababičkou. Počas oslavy, kedy odhalili pohlavie nenarodeného dieťaťa, sa však poriadne nahnevala. Vtipné video aj po rokoch baví ľudí na sociálnych sieťach.

Prababička Elena bola nadšená, keď sa dozvedela, že ak sa jej vnučke Daniele narodí dievčatko a dostane meno po nej. Dokonca sa malo narodiť v deň jej narodenín. Všetko vyzeralo dobre, až do momentu, kedy usporiadali oslavu na odhalenie pohlavia dieťatka. Vo videu, ktoré Daniela  zverejnila na TikToku ešte v roku 2022, vidno oslavujúcich hostí, ktorí sa práve dozvedeli, že mladá žena čaká nakoniec chlapca. Budúca prababka je očividne sklamaná, neveriacky krúti hlavou a rozhadzuje rukami. Nakoniec rezignovane odkráča preč. 

@_daniflorez The contrast between everyone celebrating and then her 🤣 ps: she’s very happy! This was just her 1 minute tantrum 😂 #genderrevealparty #genderrevealfail #grandmasoftiktok ♬ Je te laisserai des mots - Patrick Watson

Jej hnev bol vraj ale len krátkodobý a po chvíli sa na celom incidente spolu s ostatnými zasmiala. "Som prvé vnúča, ktoré jej dá pravnúča, takže to pre ňu bola veľká vec," povedala Daniela, informuje britský denník Daily Mail. "Povedala som jej, že ak to bude dievča, pomenujem ho po nej, takže bola veľmi nadšená a môj termín pôrodu je tiež v deň jej narodenín." 

Vlani v apríli Daniela zverejnila ďalšie video so zostrihom predošlého videa z oslavy. "Pre tých, ktorí sú zvedaví, ako sa má stará mama so svojím pravnukom," uviedla. Na záberoch vidno, ako sa roztomilá dvojica spolu hrá a túli k sebe. Zdá sa teda, že aj napriek počiatočnému sklamaniu sa Elena teší z nového prírastku v rodine.

@_daniflorez To those wondeeing how grandma’s doing with her great grandson 🥹🤍🤍🤍 #genderrevealfail #grandmasoftiktok #boymom ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show
Viac o téme: DieťaVnučkaOslavaOdhalenie pohlavia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu