Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pes zachránil majiteľke život: Hrabal čudnú dieru v záhrade, keď zrazu... K tragédii veľa nechýbalo

(Zdroj: Instagram/thenames_babe)

PHILADELPHIA - Iba pár dní pred Vianocami sa istá Američanka vyhla hroznej katastrofe. Za záchranu vďačí svojmu štvorročnému psovi, ktorý na záhrade začal hrabať dieru. Spočiatku tomu nerozumela, no keď použila detektor plynu, odhalila potenciálne nebezpečný únik.

Chanell Bellová zverejnila svoj strastiplný príbeh na Instagrame. Priblížila, ako jej štvorročný husky menom Kobe hrabal dieru na dvore ich domu vo Philadelphii. Spočiatku tomu nevenovala príliš veľkú pozornosť, ale keď pokračoval, pomyslela si, že niečo nie je v poriadku. Nedávno sa zaoberala únikom plynu v dome, a tak vzala detektor, aby to znova skontrolovala, ale nič podivné nenašla. Kobe však stála hrabal. Vtedy už majiteľka namierila detektor do diery, kde odhalila únik plynu.

Opravári strávili niekoľko nasledujúcich dní odstraňovaním netesnosti. Bellovej povedali, že jednoduché prepnutie vypínača by mohlo vyhodiť do vzduchu celý dom, nehovoriac o poškodení okolitých domov. "Vďaka Bohu, som vďačná za môjho chlapčeka Koba. Áno, veselé Vianoce všetkým," uviedla na margo incidentu, ktorý sa stal ešte pred vianočnými sviatkami. 

Ľudia v komentároch pochválili záchrannú akciu štvornohého domáceho miláčika. Jeden užívateľ sa zas podelil o podobnú skúsenosť. "Môj pes začal hrabať do steny v mojom starom byte a odkryl sadrokartónové dosky pokryté čiernou plesňou. Moja snúbenica dostala zo zdravotných dôvodov dovolenku v armáde na dobu neurčitú, pretože mala vážne problémy s dýchaním a my sme nevedeli prečo. Presťahovali sme sa a všetko sa vyjasnilo. Naozaj verím, že ju zachránil môj pes." 

Viac o téme: ZáhradaPesúnik plynu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu