Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nová majiteľka domu našla pod tapetou na stene srdcervúci odkaz: Ľudia sa neubránili slzám

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Sťahovanie do nového domu je vždy vzrušujúce, ale úprava interiéru podľa vlastných predstáv dá zabrať. Náročné môže byť napríklad odstraňovanie tapety. Jedna majiteľka domu však dostala viac, ako očakávala. Pod tapetou totiž našla srdcervúci odkaz, ľudia sa neubránili slzám.

Nemenovaná žena na TikToku zverejnila video, aby sa podelila o emotívny odkaz, ktorý objavila ukrytý pod starou tapetou. "Frankie, milujem ťa, Pat," písalo sa v ňom. Nová majiteľka domu vo videu vysvetlila, že Frankie bola 80-ročná žena, od ktorej kúpila dom, ale jej manžel Patrick, bohužiaľ, pred niekoľkými rokmi zomrel. "Strávili v tomto dome viac ako 45 rokov a vychovali tu svoje deti," uviedla autorka príspevku s tým, že odkaz nepremaľuje, pretože ho považuje za neodmysliteľnú súčasť jej nového domova.

Ľudia sa podelili o svoje vlastné príbehy. "Pred rokmi som sa presťahoval do viktoriánskeho domu a našiel som mená a dátumy ľudí, ktorí tam žili. Pridali sme svoje mená a dátumy a keď sme sa tam nasťahovali, prekryli sme to tapetami," uviedol jeden komentujúci.

Ďalšia osoba napísala: "Niečo podobné sme našli u mojich starých rodičov, keď môj dedko zomrel a my sme sa presťahovali do ich domu." Iní novú majiteľku chválili, že zachovala sentimentálne posolstvo. 

Viac o téme: TapetaRenováciaOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu