Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ľudí uchvátili dvojičky s rozdielnymi kariérami: Jedna je mníška a tá druhá... no veď pozrite!

(Zdroj: TikTok/christieannefit)

NOVÉ ŠKÓTSKO - Identické dvojičky ohromujú ľudí na sociálnych sieťach. Kým jedna z nich je mníška, druhá sa živí ako fitness trénerka. Nedávno druhá spomínaná vzdala hold svojej sestre vo videu na TikToku, ktoré dosahujú obrovské množstvo zhliadnutí.

Christie Andersonová z Nového Škótska v Kanade pravidelne zverejňuje fotografie v priliehavom oblečení, na ktorých predvádza svoju vytvarovanú postavu. Nedávno však vzdala hold svojmu identickému dvojčaťu, ktoré si vybralo úplne inú životnú cestu. Video sa začína fotkou, na ktorej žiari vedľa svojej sestry, ktorá je oblečená v habite mníšky. Ďalej zachytáva sestru v rôznych kontextoch vrátane kostola, pri korčuľovaní a dokonca aj zdvíhaní závaží.

@christieannefit Joy is the infallible sign of the presence of God. And when I look at my sister all I see is joy. 💞 #nun #twins #religioussister #sisters #love #god #peace #family #fyp #trending #viral ♬ original sound - :)

"Prvá vec, ktorá ľuďom napadne, keď uvidia moju náboženskú sestru dvojičku, je... ‚Kult‘. ‚Zlá‘. ‚Utláčaná‘. Ja vidím krásu. Mier. Láskavosť. Silu. Slobodu," okomentovala Christie zábery. Dojali mnohých užívateľov sociálnej siete. "Vždy som si myslel, že mníšky sú také strašidelné ako vo filmoch, ale keď som si pozrel toto video, uvedomil som si, že sú ľudia ako my," napísal jeden z nich. 

Nie je to prvýkrát, čo Christie predstavila sledovateľom svoje dvojča. Staršie video z leta zachytáva dvojčatá v posilňovni. V ďalšom sa zas spolu delia o sushi. Toku. Ľudia sa podelili o svoje vlastné skúsenosti s katolicizmom alebo životom pod vedením mníšok.

"Moja matka bola kláštornou mníškou viac ako 15 rokov. Vstúpila tam ako 17-ročná. Nesmela von, ba dokonca ani nemohla hovoriť mimo modlitby. Bol to prísny príkaz. Povedali jej, že je to na farme, ale keď tam prišla, matka nadriadená zomrela a zbavili sa všetkých zvierat. Mala ma vo veku 43 rokov! Odišla, pretože sa u nej nakoniec vyvinuli hlboké depresie. Viedla veľmi zaujímavý život," uviedla jedna osoba. 

Viac o téme: FitnessDvojčatáMníškaDvojičky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu