Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pes sa dostal k fľašiam likéru a vodky: Skončil opitý! Pozrite, v akom stave ho našla majiteľka

(Zdroj: TikTok/mcgat1)

NEW YORK - Päťročný Jack, miešanec huskyho a ovčiaka, šokoval svoju majiteľku, keď sa vrátila domov a našla ho potácať sa s prázdnou fľašou írskeho likéru Baileys. Pes si údajne odpil aj z fľaše vodky, ktorú nechal prevrátenú na kuchynskom pulte.

Všetok skonzumovaný alkohol spôsobil, že Jack sa trochu potácal, čo dokazuje aj video z incidentu, ktoré jeho majiteľka Mary zverejnila na TikToku. "Toto je prázdne, predtým o bolo viac ako z polovice plné," povedala Mary a ukázala fľašu Baileys. Potom prešla k fľaši vodky, ktorá bola podľa jej slov tiež prázdnejšia, ako keď odchádzala.

@mcgat1 I am Jack this holiday szn ***dog was taken to the vet and treated. No animal abuse occurred***#drunk #drunkdog #holiday ♬ original sound - mcgat

"Jack, skús kráčať, poď," vyzvala Američanka svojho štvornohého miláčika. Ten sa ledva udržal na nohách a kýval sa tam a späť po drevenej podlahe. "Nie je to smiešne, ale môj pes je opitý a ja neviem, čo s tým,"uviedla Mary so smiechom. Jacka zobrala ku veterinárovi, ktorý mu dal infúziu. Na druhý deň bol už úplne v poriadku, informuje CNN.

Keď majiteľka pátrala po tom, ako sa jej domáci miláčik dostal k fľašiam alkoholu, zistila, že použil lavičku pri okne. Pomocou nej vyskočil na kuchynský pult a zubami zobral fľašu, ktorá má na štupli stopy po jeho zuboch. Užívatelia si myslia, že by ho Mary mala po tomto incidente premenovať na Jacka Danielsa.

Viac o téme: AlkoholPes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu