Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ľudí vydesilo záhadné stvorenie na Google Street View: Pozrite na tie ruky!

(Zdroj: TikTok/netherlandjd2)

BUFF - Ľudí na sociálnych sieťach vydesili zábery zo služby Google Street View. Tie zachytávajú takmer nahé stvorenie s nepoddajnými rukami, ktoré vôbec nevyzerá ako človek. Mnohí prišli s teóriami o pôvode záhadného tvora, no ich vzrušenie opadlo v momente, keď zistili, o čo v skutočnosti ide.

V blízkosti návštevníckeho centra Bears Ears v meste Buff v americkom štáte Utah možno vidieť podivného tvora s predĺženými končatinami, ktoré akoby utekalo. Ľudia si tento záhadný úkaz všimli na Google Street View a sú z toho zmätení. Mnohí to označili za strašidelné a šialené.

"Bol som tam pred pár dňami a postava tam nebola, ale boli tam stopy chodidiel, čo bolo zvláštne," napísal jeden z komentujúcich. Ďalšia užívateľka podotkla, že to mohol byť niekto, kto utekal pred Google autom, následkom čoho došlo k bizarných deformáciám. 

Ľudia žijúci v Utahu ale uviedli veci na pravú mieru. Vysvetlili, že v skutočnosti nejde o žiadne nadprirodzené stvorenie, ale o sochu. "Je to socha, len vyzerá trochu strašidelne," napísal jeden užívateľ. Socha slúži ako strašiak na odlákanie zvierat a nechcených návštevníkov. Podobných skvostov je v Buffe údajne viac.

Viac o téme: UtahGoogle Street ViewSochaZáhadné stvorenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu