Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlapec sa vymočil na tlačidlá vo výťahu: To, čo nasledovalo, vôbec nečakal! Dobehla ho karma

(Zdroj: Instagram/aprendiendomas)

PEKING - V roku 2018 využilo čínske ministerstvo verejnej bezpečnosti zábery, na ktorých bolo vidieť dieťa močiace vo výťahu. Úrad chcel tým poukázať na dôležitosť rodičovskej zodpovednosti. Video však na sociálnej sieti vyvolalo množstvo protichodných reakcií.

Zábery z bezpečnostnej kamery zachytili chlapca, ktorý močil na tlačidlá výťahu. Keď sa chystal vystúpiť, došlo k poruche výťahu. V panike začal horúčkovito stláčať tlačidlá zašpinené vlastným močom. Incident sa skončil náhlym zhasnutím svetiel a chlapec zostal v úplnej tme.

Miestne médiá informovali, že po chvíli vyviazol von. Názory užívateľov na incident sa líšia. Niektorí tvrdia, že dieťa dostalo, čo si zaslúžilo. Iní sa, naopak, obávali o jeho zdravie a ďalší dokonca skritizovali jeho rodičov. "Za neposlušným dieťaťom sú neposlušní rodičia," uviedol jeden komentujúci.

Ako informovalo BBC, otec spochybnil pravosť videa a uviedol, že jeho syn nie je schopný močiť v takej výške. Vraj popiera, že by sa na tom podieľal. Incident sa podľa neho neodohral tak, ako je zachytený na predmetnom videu. 

Viac o téme: VýťahČína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu