Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ženy prehovorili o stretnutí so sexuálnymi duchmi: Desivé, no pikantné príbehy, jeden kradol nohavičky!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Toto ročné obdobie je ako stvorené na rozprávanie strašidelných príbehov. Veľa ľudí tvrdí, že zažili stretnutie s duchmi, no iba málokto môže povedať, že má za sebou paranormálny sexuálny zážitok. Existuje však niekoľko príbehov, v ktorých duchovia prejavili svoj sexuálny apetít.

Hoci väčšina verí, že duchovia nie sú nič iné ako strašidelný mýtus, niektorí tvrdia, že sa s nimi stretli tvárou v tvár a dokonca s nimi na vlastnej koži zažili erotiku. 

Ženy prehovorili o stretnutí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Erotický viktoriánsky duch

Brocarde z anglického grófstva Oxfordshire sa zamilovala do ducha Edwarda. Štyridsaťročná speváčka tvrdí, že sa prvýkrát stretla s viktoriánskym duchom, keď počas jednej temnej a búrlivej noci vtrhol do jej izby. Ich vzťah sa údajne začal intenzívne, keď dlhovlasý Edwardo ovládol jej telo, čo speváčke spôsobovalo rozkoš. Napriek tomu tvrdí, že jej duch nemá rád ženy vyjadrujúce svoju sexualitu a je trochu prudérny, pokiaľ ide o spodnú bielizeň.

Predtým, ako sa vzali, Edwardo mal vo zvyku kradnúť svojej milenke spodnú bielizeň. "Zomrel počas viktoriánskeho obdobia, keď sa ženy správali inak, čo vysvetľuje, prečo niektoré moje šaty, ktoré vyzerajú ako spodná bielizeň, zmizli. Všetko moje odhaľujúce oblečenie zmizlo. Bolo to v podstate všetko, v čom bolo vidieť trochu kože," priblížila Brocarde. 

Edwardo údajne dokáže ovládnuť jej telo. Je to vraj ako erotický sen počas bdenia. Namiesto toho, aby si slastné pocity predstavovala len vo svojej mysli, ich cíti v celom tele. Nezvyčajný pár sa minulý rok na Halloween zosobášil, no začiatkom tohto roka sa rozviedli. Speváčka sa vrátila do kaplnky, kde sa zosobášili, aby ho mohla vyhnať z mysle.

Duch sexuálnej pracovníčky z 19. storočia

Médium Rebekah žije vo Wilmingtone v Severnej Karolíne a hovorí, že sa stretla s mnohými duchmi. Svoje stretnutia dokumentuje aj na TikToku. Jedno z nich ju však obzvlášť uchvátilo. Duch Molli je údajne sexuálna pracovníčka, ktorá zomrela, keď mala len 18 rokov na začiatku 19. storočia. Zachovala si však svoju koketnú osobnosť a občas ju demonštruje na Rebeke, hlavne preto, aby jej duch Rupert žiarlil.

"Molli rada núti Ruperta žiarliť tým, že so mnou flirtuje. A je to tiež spôsob, akým prejavuje svoju náklonnosť - sugestívnym flirtovaním. Najprv som bola zaskočená jej napredovaním, ale teraz chápem, že ide len o to, kým je," vysvetlila Američanka. Podľa jej slov sa spolu vždy dobre zabávali a nikdy to neprerástlo v nič viac ako v obyčajný flirt.

Krčmový sexuálny démon

Caroline Humphriesová je majiteľkou najstrašidelnejšej krčmy v Spojenom kráľovstve pod názvom Ancient Ram Inn, v ktorej často víta tých najodvážnejších fanúšikov paranormálnych javov. Krčmu kúpili jej rodičia, keď bola ešte malá. Až keď v nej jednu noc prenocovala, zistila, že je plná duchov a démonov. Popri násilnom presúvaní nábytku rodina objavila mumifikovanú mačku a otvorený hrob dieťaťa s kostrou vo vnútri.

Jeden duch obzvlášť vydesil Carolininho zosnulého otca, bol to sexuálny démon. "Rôzni ľudia zažívajú rôzne druhy aktivít. Väčšinou pozorujem aktivitu poltergeista. Ale otec spozoroval sexuálneho démona. Nazval ho Incubus. Zdá sa, že dokáže zmeniť pohlavie v závislosti od svojej obete. Robí to tak, že sa pokúša napadnúť telo a mať s ním sex. Kedysi ho to vydesilo," prezradila Humphriesová. 

Viac o téme: DuchSexDémonParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu