Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Veštica žene (†27) predpovedala skorú smrť: O pár dní naozaj zomrela! Toto ju zabilo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MACEIÓ - Vyšetrovatelia v Brazílii sa zaoberajú prípadom dvadsaťsedemročnej ženy, ktorá zomrela krátko po tom, ako navštívila vešticu. Tá totiž jej smrť predpovedala. Polícia sa teraz snaží zistiť, či je za ňu zodpovedná alebo či si ju najal niekto, kto si želal odchod slobodnej matky z tohto sveta.

K tragédii došlo 3. augusta. Fernanda Silva Valoz da Cruz Pintová kráčala centrom brazílskeho mesta Maceió, keď ju zastavila staršia žena a ponúkla sa, že jej bude čítať z dlane. Súhlasila. To, čo si následne vypočula, ju ale vôbec nepotešilo. Veštica jej totiž oznámila, že o pár dní zomrie, informoval spravodajský portál G1. Potom jej darovala čokoládu. "Bola zabalená, tak si Fernanda nemyslela, že by pre mohla predstavovať nejaké nebezpečenstvo. A keďže bola hladná, tak ju zjedla," uviedla jej sesternica Bianca Cristinaová. 

 

🚨JOVEM MORREU APÓS COMER BOMBOM ENVENENADO QUE GANHOU DE UMA CIGANA🚨 Um laudo produzido pelo Instituto de...

Posted by Barra do Piraí em Foco on Friday, September 29, 2023

O pár hodín neskôr sa Pintová začala cítiť veľmi zle. Mala závraty, rozmazané videnie a zvracala. "Strašne mi búši srdce a som slabá. V ústach cítim divnú pachuť," napísala sestre v ten deň. Keďže Fernanda v minulosti prekonala gastritídu a mala žalúdočné vredy, mysleli si, že zrejme ide o dôsledok týchto ťažkostí. Keď sa ale dozvedeli o jej podivnom stretnutí s vešticou, začali mať podozrenie. Neskôr jej už bolo tak veľmi zle, že sa vybrala do miestnej nemocnice. Pri príchode jej začalo krvácať z nosa. Bola okamžite hospitalizovaná, no na druhý deň zomrela. 

Toxikológia odhalila, že nebohá mala v tele vysokú koncentráciu pesticídov sulfotep a terbufos. "Tieto látky sú v Brazílii veľmi rozšírené v prípadoch otravy a intoxikácie v dôsledku toho, že sa k nim dá veľmi ľahko dostať, napriek tomu, že sú regulované Ministerstvom poľnohospodárstva, chovu dobytka a zásobovania," povedal šéf chemického a toxikologického laboratória Thalmanny Goulart, ktorý analyzoval vzorky. Bohužiaľ vyšetrovatelia neodhalili, či bola zdrojom pesticídov sladkosť, ktorú Pintovej dala jasnovidka. Momentálne sa polícia snaží odhaliť jej totožnosť a taktiež čaká na výsledky forenzného vyšetrovania, ktoré potvrdí, resp. vyvráti špekulácie o vražde. Fernanda za sebou zanechala deväťročnú dcéru so špeciálnymi potrebami. 

Viac o téme: SmrťVešticaJasnovidkaFernanda Pinto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu