Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Objavilo sa VIDEO Vladimira Putina z 90. rokov: A pozrite, čo na ňom robí s manželkou

(Zdroj: X/avia_pro)

HELSINKI - Podľa všetkého boli na začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia vetrovka, nedbanlivý účes a väčšie brucho súčasťou vizáže ruského prezidenta Vladimíra Putina. Dôkazom je nové video, ktoré zverejnila fínska televízia. Kremeľského vládcu zachytáva v úplne inom svetle.

Objavili sa nové zábery, ktoré vykresľujú veľmi odlišný obraz Vladimira Putina od toho, ako sa prezentuje dnes. Video, ktoré získala fínska televízia YLE, ho zachytáva na návšteve Fínska asi pred tridsiatimi rokmi. Mal vtedy okolo štyridsať rokov a práve sa stal poradcom vtedajšieho starostu Petrohradu Anatolija Sobčaka. Predtým pracoval ako dôstojník KGB. 

Video zachytáva, ako Putin a Sobčak hrajú stolný tenis proti starostovým osobným strážcom. Ďalej vidno, ako skupina chodí na ryby, aj keď Putin je chrbtom ku kamere. Jeho vtedajšia manželka Ľudmilla na záberoch pitve rybu, okrem nej sa tam objavia aj ich dve dcéry Maria a Katerina.

Zdroj YLE, ktorý zostal v anonymite, povedal, že Putin toho počas cesty veľa nenahovoril, ale pýtal sa, čo by sa stalo, keby jeden a pol milióna Rusov prekročilo hranicu do Fínska, informuje denník Independent. V tom čase niektoré ruské regióny trpeli nedostatkom potravín. 

Viac o téme: Vladimír PutinFínsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu