Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievčina odhalila jednoduchý trik, ako sa zbaviť bolesti hlavy: Lekár potvrdil, že funguje!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MARYLAND - Migrénou trpia milióny ľudí na celom svete. Nepochybne ide o mimoriadne nepríjemný stav, ktorý bráni človeku v bežnom fungovaní. Užívateľka TikToku ale nedávno odhalila jednoduchý trik, ktorý vám môže pomôcť zbaviť sa migrény bez žiadnych vedľajších účinkov.

Doktor Kunal Sood, ktorý sa zaoberá najmä akútnou a chronickou bolesťou, reagoval na video ženy zverejnené na TikToku. V ňom tvrdí, že namáčanie nôh v horúcej vode môže zmierniť bolesť pri migréne. Vo videu prezradila, že migrénami trpela celý život a tento jednoduchý, i keď zvláštny trik jej pomáha. Lekár potvrdil, že môže naozaj fungovať.

Vysvetlil, že namočenie nôh v horúcej vode môže pomôcť zbaviť sa bolesti bez akýchkoľvek vedľajších účinkov, ktoré vám môžu spôsobiť lieky. Horúca voda totiž pomáha rozširovať krvné cievy v nohách, čo ťahá krv z hlavy k dolným končatinám. Keď sa k nim pritiahne krv, zmierni to tlak v hlave.

Video sa stalo virálnym a získalo množstvo pochvalných komentárov. "Migréna zmizla za 10 až 15 minút bez toho, aby sa potom cítil nejaký nepríjemný pocit," potvrdil jeden z užívateľov. Iní zdieľali podobné triky, ako získať úľavu od bolesti hlavy. "Položil som si ruky a nohy do horúcej vody a priložil na krk zmrazené vrecko hrášku," poradil komentujúci.

Viac o téme: MigrénaBolesť hlavyTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu