Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladík (†32) si nechal zväčšiť penis, ale urobil osudnú chybu: Zomrel v strašnej agónii

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WUPPERTAL - Okresný súd v nemeckom meste Wuppertal dal definitívnu bodku v procese s obvineným zamestnancom reštaurácie Torbenom K., ktorý sa v minulosti vydával za lekára. Nanešťastie, jeho služby vyhľadal tridsaťdvaročný muž, ktorý po niekoľkých mesiacoch po neodborne vykonanom zákroku zomrel.

Zamestnanec reštaurácie, 46-ročný Torben, v minulosti predstieral, že je lekár. Vo svojich online inzerátoch ponúkal pacientom zväčšenie pohlavného orgánu. O tento zákrok požiadal tridsaťdvaročný muž a absolvoval ho priamo v Torbenovom dome v Solingene neďaleko Düsseldorfu. Tam mu pomyselný lekár vstrekol do penisu a mieška silikónový olej. 

Mladík (†32) si nechal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Krátko nato začal mať pacient problémy s dýchaním. Sudcom okresného súdu vo Wuppertale sestra obete uviedla, že jej brat mal počas zákroku pochybnosti, ale obvinený ho presvedčil o svojej odbornosti a pokračoval. Po hrôzostrašnej operácii navštívil mladík ešte niekoľko nemocníc a neskôr skončil na špecializovanej jednotke intenzívnej starostlivosti. Zomrel vo februári 2020 na otravu krvi, zlyhanie pečene a obličiek. 

Podľa štátneho zástupcu Wolfa-Tilmana Baumerta sa "silikónový olej dostal do krvného obehu obete, čo vyústilo do vážnych zdravotných komplikácií a smrti". Počas súdneho procesu sa ukázalo, že falošný lekár vykonal rovnakú operáciu na druhom mužovi v marci tohto roku, informoval denník Bild. Odmietol však prezradiť, aký druh silikónového oleja pri zákrokoch použil. Súd ho uznal vinným a odsúdený bol na päť rokov odňatia slobody.

 

Viac o téme: PenisZväčšenie penisuFalošný lekár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu