Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tajné sexuálne fantázie podľa znamení zverokruhu: Sedí to na vás, snívate o tomto aj vy?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Takmer každý občas túži okoreniť svoj milostný život. Kým niektorí siahajú po erotických hračkách, iní skúšajú doposiaľ neprebádané sexuálne praktiky. Ak potrebujete malú inšpiráciu, pomôžu vám nápady od astrologičky. Tá prezradila, aké sú vaše tajné fantázie na základe znamenia zverokruhu.

Mnohí radi skúšajú nové veci v spálni. Ak by ste si aj vy chceli okoreniť svoj sexuálny život, astrologička Reda Wigleová, ktorá píše pre New York Times, sa podelila o pár tipov. Odhalila tajné túžby každého zo znamení. Pozrite sa, čo vám odporúča. 

BARAN - drsný sex

Baranovi vládne planéta Mars, pomenovaná po vládcovi vojny a patrónovi vášní. Barani uprednostňujú atletický sex, červené športové autá a impulzívne nákupy. V snahe fyzicky sa presadiť a sexuálne sa naplniť je drsný sex ideálnou fantáziou pre toto znamenie. Horlivých Baranov vzrušuje aj každý scenár, v ktorom sú obsadení ako hrdina. 

Tajné sexuálne fantázie podľa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Getty Images)

BÝK - sex v lese

Napriek všetkým stereotypom o tom, že Býk je hedonista hľadajúci útechu, títo ľudia sú v prvom rade prvým zemským znamením zverokruhu. Býkov upokojuje príroda a radi sa oddávajú svojim zvieracím pudom v divokom prostredí. Piknik, ktorý spája sex a občerstvenie, je pre nich tá správna cesta.

BLÍŽENCI - rýchlovka na verejnosti

Blíženci majú zvedavú myseľ a povestne krátku pozornosť. V dôsledku toho sú ich sexuálne fantázie tiež krátke a prieskumnícke, majú podobu impulzívneho stretnutia na verejných toaletách, rýchlovky v aute alebo pri stene v neďalekej uličke.

Tajné sexuálne fantázie podľa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Getty Images)

RAK - hra s lanom

Rakovi vládne štvrtý dom, ktorý reprezentuje domov a korene a trápia ho pretrvávajúce obavy z opustenia. Sexuálny balzam na opustenie a kľúč k jeho srdcu teda spočíva v hre s lanom. Tá spočíva napríklad v zaväzovaní nôh či rúk.

LEV - voyeurizmus

Levy, ktorým vládne slnko, sú radi centrom pozornosti. Fantázia pre nich nadobúda podobu sledovania a uctievania. Niekto, kto sa pri pohľade na nich vzruší, je pre ľudí narodených v tomto znamení vrcholom pýchy. O to viac, ak sex obohatíte o fotoaparát alebo kameru.

Tajné sexuálne fantázie podľa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Getty Images)

PANNA - sex v práci

Panne vládne šiesty dom, ktorý charakterizuje služby a každodenné návyky, takže myšlienka sexu v práci a následné vrátenie sa k biznisu láka ich zmysel pre povinnosť a efektivitu. Sexuálna prestávka na obed nad alebo pod ich pracovným stolom, sekretárska role play alebo orálny sex počas stretnutia by mali stačiť.

VÁHY - BDSM

Váhy bojujú s rozhodovaním a radi tešia druhých ľudí. Ich tajnou túžbou preto môže byť BDSM, pričom by mali zastávať submisívnu rolu. Majú radi, keď im presne poviete, čo majú robiť a čo od nich vyžadujete, zatiaľ čo oni sa odovzdávajú rozkoši.

ŠKORPIÓN - erotické dusenie

Škorpión je znamenie, ktoré túži po intenzite a intimite. Vládne mu ôsmy dom sexu, smrti, tajomstiev a zmŕtvychvstania. Rozkoš a erotické dusenie, či už osamote alebo s partnerom, oslovuje nebojácneho ducha Škorpióna. 

Tajné sexuálne fantázie podľa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Getty Images)

STRELEC - sex s neznámym

Keď príde na sexualitu, Strelec rád skúša nové veci a púšťa sa do rôznych dobrodružstiev. Jeho tajnou fantáziou je stretnutie cudzinca, s ktorým zažije poriadne vášnivý sex za pochodu, či už vo vlaku alebo autobuse. Toto znamenie potrebuje dynamiku a dobrodružstvo.

KOZOROŽEC - dostávať peniaze za sex

Kozorožec je veľkým otcom zverokruhu. Potrebuje byť najlepší s dôrazom na kapitálové zisky, a preto prechováva tajnú predstavu o platení za sex. 

Tajné sexuálne fantázie podľa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: thinkstock.com)

VODNÁR - mimozemská role play

Vodnár žije pre neočakávané a ešte neprebádané veci. Preto je pravdepodobné, že týchto ľudí vzrušia mimozemské role play a fantázie o únosoch. Tie môžu zahŕňať blikajúce svetlá či sexuálne hračky inšpirované Star Trekom.

RYBY - orgie

Orgie v pastelovom cirkusovom šapitó, kde je každý pokrytý trblietkami, je presne ten druh fantázie, ktorú môžu mať ľudia narodení v znamení Rýb. Majú radi zlúčenie tiel, keď sa pohybujú ako jedno za účelom spoločného potešenia. Orgie by tento pocit len znásobili.

Viac o téme: SexZverokruhZnamenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu