Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slová, ktoré ľudia najradšej počujú počas sexu: Aj vás vedia rozpáliť tak, že sa hneď vrhnete na partnera?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Nedávať si servítku pred ústa je údajne skvelý tip, ktorý môže povzbudiť partnera či partnerku k sexuálnej aktivite. Provokatívny a drzý slovník vraj zaručene zaberie a rozohní vášeň aj tam, kde možno už dávnejšie vyhasla.

Vzrušiť sa a dostať chuť na sex môže v záplave pracovných a rodinných povinností niekedy veľmi zložité. Ako osvedčené budíky vášne a sexuálnej túžby sa ale ukázali byť vyzývavé oblečenie alebo romantická hudba. Partnera však dokáže dobre rozpáliť a naštartovať aj zopár slov. A nejde práve o nežnú poéziu, ale skôr provokatívne poznámky a dvojzmyselné narážky. 

Slová, ktoré ľudia najradšej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Dôkazom sú príspevky na Twitteri, kde diskusiu na túto tému rozpútala odborníčka na sexuálne vzťahy Emily Morseová. Užívateľov požiadala, aby napísali, po akých slovách strácajú ich milované polovičky kontrolu a idú hneď na vec. Jeden fanúšik uviedol: "Panebože, už budem," zatiaľ čo iný zavtipkoval: "Príď si po mňa." 

Niektorí sa podelili aj o dlhšie vety, ktoré radi počúvajú, ako napríklad: "Ty to naozaj chceš, že?" alebo: "Donúť ma kričať, baby." Morseová sa domnieva, že jednou z najsexi poznámok vôbec je otázka: "Páči sa ti to?" Aj keď si možno myslíte, že viete, čo váš partner potrebuje, vždy je čo zlepšovať.

Viac o téme: Sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu