Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ľudí desí VIDEO mäsožravých monštier, ktoré sa ukrývajú na pláži: Pozrite, akú hrôzu vytiahol z piesku!

(Zdroj: YouTube/TightLinezAustralia)

SYDNEY - Austrália je známa výskytom bizarných a často aj smrtiacich stvorení, ktoré by ste nechceli nájsť vo svojom dome či kdekoľvek inde. Obvykle ide o hady a pavúky, no najnovšie video potvrdilo, že v krajine žijú aj iné, poriadne strašidelné tvory. Tie sa skrývajú v piesku na plážach.

Užívatelia zostali zhrození po tom, ako sa dozvedeli o plážovom červovi, ktorý sa živí mäsom. Australonuphis môže dorásť do dĺžky až približne troch metrov. Skrýva sa pod pieskovým povrchom na pláži a čaká na svoje ďalšie jedlo. Ich telá sú zložené zo stoviek segmentov a majú ostré zuby. Na plážach v Queenslande, Novom Južnom Walese, Viktórii a Južnej Austrálii sú ich milióny a podľa Fishing Australia sú vysoko cenené ako návnada.

Vo videu, ktoré na YouTube zverejnil istý rybár, je vidieť mladíka, ako používa kus mŕtvej ryby na vylákanie červov na povrch. Keď sa jeden zahryzne do rybieho mäsa, muž ho začne vyťahovať z piesku. Ľuďom sa tak naskytne neuveriteľný pohľad na dlhého červa, ktorý bol až doposiaľ ukrytý v piesku. 

Užívatelia zostali z tohto odhalenia zhrození a niektorí sa zaprisahali, že už nikdy nepôjdu na pláž naboso. "Už som chcela odísť ďaleko od Austrálie a teraz chcem žiť na inej planéte bez Austrálie," uviedla jedna z komentujúcich. "Áno, už nikdy nebudem chodiť bosý na pláž, ďakujem," poznamenal ďalší. 

Viac o téme: PlážČervAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu