Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena (23) si k sebe domov pozvala muža zo zoznamky: Odporné, čo jej nechal na záchode!

(Zdroj: TikTok/lunarayy_)

MICHIGAN - Randenie je niekedy poriadne ťažké. Svoje o tom vie aj dievčina, ktorá po rande s mužom našla na svojej záchodovej doske odkaz. Nebol však určený jej, ale ďalšiemu nápadníkovi. S jeho krutými slovami sa podelila na TikToku.

Dvadsaťtriročná Luna Rayová sa začiatkom tohto roka spoznala s neznámym mužom prostredníctvom zoznamovacej aplikácie a potom ho pozvala do svojho domu v Michigane. Čoskoro si však uvedomila, že nie sú kompatibilní a požiadala ho, aby odišiel. Súhlasil s tým, ale najprv požiadal o použitie jej kúpeľne, kde vykonal akt pomstychtivého vandalizmu pomocou dvoch jej rúžov. 

@lunarayy_

he also wrote “she is effing her ex” because i tried to spare his feelings by telling him i wasn’t over my ex boyfriend :)

♬ original sound - Luna Ray 🌙

"Začal hovoriť o tom, že je veľmi scestovaný muž. Nebol veľmi očarujúci. V podstate som k nemu nič necítila a ako výhovorku som použila to, že som sa ešte nedostala zo svojho predchádzajúceho vzťahu," vysvetlila Rayová podľa The New York Times. Keď sa jej opýtal, či môže použiť WC, netušila, že na záchodovej mise zanechá odkaz. "Nevedela som, že niečo napísal, až kým mi na druhý deň nezavolala moja spolubývajúca a povedala mi: ‚Čo sa, do pekla, stalo s naším záchodom?‘" prezradila Luna. 

Keď zdvihla záchodovú misu, objavila odkaz napísaný rúžom. "Spáva so svojím bývalým - uteč," uviedol muž vrátane svojho telefónneho čísla, aby ho mohol ďalší Rayovej nápadník kontaktovať pre viac informácií. "Spočiatku som si myslela, že je to smiešne, ale už to tak necítim, keďže použil môj rúž, čo je nehygienické. Vlastne použil dva rôzne odtiene rúžu a oba ich položil späť na pult v nádeji, že ich použijem znova." 

Mnohí z komentujúcich dospeli k záveru, že muž bol emocionálne nestabilný. „Nemyslí si, že umývaš spodok záchodovej misy? Čo to bol za plán?“ uviedol jeden divák videa. Mnoho mužov sa však postavilo na stranu zmäteného muža, pričom jeden z nich vyhlásil: „Musí byť šialená, aby muž varoval ďalšieho kamaráta.“ Od stretnutia tohto stretnutia Rayová vymazala všetky zoznamovacie aplikácie. „Keby som mala dať radu iným ženám, povedala by som, aby ste vždy dbali na svoj pocit,“ povedala.

Viac o téme: ToaletaRandeOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu