Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena zašla do IKEA, aby kúpila jednu lampu, ale stalo sa toto: FOTO gigantického účtu

(Zdroj: Twitter/sameeracan)

HAJDARABÁD - Určite mnohí z nás zažili, že išli do obchodného domu IKEA a strávili tam celé hodiny, hoci chceli kúpiť len pár vecí. Presvedčila sa o tom aj užívateľka Twitteru, ktorá do obchodu pôvodne zašla len po jednu lampu. O výsledok sa podelila na sociálnej sieti, kde rozpútala veselú diskusiu.

Mladá žena menom Sameera prehovorila o tom, ako nedávno nakupovala v IKEA v indickom Hajdarabáde a priložila aj fotku giganticky dlhého účtu. Vo svojom príspevku vysvetlila, že jej úlohou bolo kúpiť len jednu lampu. Nakoniec si však z obchodu odniesla veľa iných vecí, no zabudla kúpiť jedinú vec, kvôli ktorej prevádzku navštívila.

"Išla som do IKEA kúpiť JEDNU lampu. Zabudla som kúpiť lampu," napísala na Twitteri spolu so záberom, na ktorom pózuje s účtom vyšším než je ona sama. Príspevok mnohých užívateľov dobre pobavil. "Stáva sa to nám všetkým," uviedol jeden z komentujúcich s tým, že toto isté sa mu okrem IKEA stáva aj v predajniach Decathlon. 

Iná osoba ponúkla Sameere originálne riešenie situácie. "Mám nepoužitú lampu, ktorú som kúpil v IKEA. Môžete si ju vziať so zľavou." Ďalší užívatelia však takúto skúsenosť označili za problém bohatých ľudí. 

Viac o téme: NákupIKEAObchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu