Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena sa vrátila z dovolenky a hneď išla na WC: Zdvihla poklop a v mise našla... až ju premkla hrôza

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TUCSON - Michelle Lespronová žijúca v Tucsone v Arizone sa vrátila z dovolenky a neverila svojim očiam. Vo svojom záchode totiž uvidela obrovského hada. Bezmocnej žene dorazil na pomoc Nick z miestnej záchytnej stanice, ktorému sa podarilo odchytiť plaza až po tretej návšteve počas dvoch dní.

Lespronová priblížila, že sa nedávno vrátila z krátkej dovolenky v Nashville. Po príchode hneď zašla na toaletu, kde zažila poriadne nepríjemný šok. Z misy totiž vykúkal veľký had. "Okamžite som dala dolu poklop, bola som veľmi vystrašená," uviedla Američanka. 

Privolaným odchytávačom hadov trvalo dva dni, kým sa im podarilo nevítaného návštevníka odstrániť. Išlo o druh vretenice (Masticophis flagellum), ktorý síce nie je jedovatý, ale zato vie byť v niektorých situáciách podľa odborníkov poriadne agresívny, informovala televízia KIRO. "Je to rýchly a inteligentný had. Živí sa štrkáčmi, lezie po stromoch, domoch, jednoducho si robí, čo chce," uviedol Bryan Hughes, majiteľ záchytnej stanice Rattlesnake Solutions, ktorý vykonala odchyt. 

Michelle priznala, že má stále obavy a dokonca nebola schopná použiť záchod tri týždne po incidente. Využívala preto druhú kúpeľnu, ktorá má v dome. Takisto prijala viaceré preventívne opatrenia, ako napríklad že vždy spláchne WC ešte predtým, než si naňho sadne, vždy zapne svetlo a vždy nechá poklop dolu. 

Viac o téme: DovolenkaZáchodHadToaletaVretenicaWC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu