Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ľudí vydesilo na smrť VIDEO z pláže: Vyplavený démon? Takéto odhalenie nikto nečakal

(Zdroj: TikTok/lost_ptyer)

PANAMA - Na prvý pohľad strašidelné video sa na TikToku stalo virálnym. Zachytáva démonické stvorenie nehybne sediace na pláži. Zdá sa, akoby bolo pokryté čiernymi riasami. Po chvíli je ale zrejmé, že v skutočnosti je to niečo úplne iné. Ľudia v komentároch priznali, že sa naozaj zľakli.

Brenda Gonzalezová z Panamy bola na prechádzke pri vode, keď sa pozrela napravo a všimla si niečo zvláštne. Spočiatku sa to javilo ako temné morské monštrum číhajúce na piesku. Tridsaťdvaročná žena ale všetkých oklamala, pretože video v skutočnosti zachytáva jej štvorročnú sučku Lolitu. 

"Lolita je veľmi inteligentný pes, vie veľa trikov a správa sa veľmi dobre. Pláž v nej prebúdza bláznivú stránku a zakaždým, keď tam ideme, sa bavíme. Myslela som si, že zdieľam vtipné video a nakoniec som terorizovala TikTok," zažartovala Brenda. 

Na záberoch vidno Lolitu, ktorá sa naťahuje na pláži tesne po tom, ako vyšla z vody. Chvíľu nehybne stojí, kvôli čomu pripomína spomínaného démona pokrytého riasami. Zrazu sa ale otočí a ukáže svoju tvár. Vtedy je zrejmé, že ide o psa. Ľudia v komentároch priznali, že ich video poriadne vydesilo. "Nie, nebudem spať po tom, čo som to videla," napísala jedna užívateľka. 

Viac o téme: PesPlážDémon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu