Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Fenka svojím dramatickým vystúpením baví celý internet: Neskutočné VIDEO, pozrite, čo stvára!

(Zdroj: Reddit/r/AnimalsBeingDerps/mark_)

LONDÝN - Fanúšikovia videí so psami si prídu na svoje. Na Reddite sa objavili zábery roztomilého psa, ktorý pred každým jedlom zahrá dramatické divadlo. Teatrálne sa hádže po zemi a netrpezlivo čaká. Ostatní majitelia domácich miláčikov sa podelili o svoje zážitky, ktoré sú rovnako zábavné.

Psy vedia byť dosť expresívne a mnohé majú záchvaty hnevu, keď sa im nepodáva jedlo alebo im chýba prechádzka. Tento konkrétny pes sa stal internetovou senzáciou. Ľudia si myslia, že si zaslúži Oscara za svoj herecký výkon. Veselé video, ktoré koluje na internete, zachytáva jeho dramatické výrazy, zatiaľ čo netrpezlivo čaká na svoje jedlo. "Zakaždým, keď je hladná, stane sa toto," okomentoval príspevok jeho autor. 

Video nezostalo bez komentárov pobavených užívateľov. "Vyzerá to tak, že jej vnútorní démoni vychádzajú von, je to také roztomilé," uviedol jeden. Iný užívateľ sa podelil o vlastnú skúsenosť s tým, ako jeho pes predvádzal záchvaty hnevu. "Mal som papilliona, ktorý sa hodil dole a mal záchvat hnevu, keď niečo nebolo podľa neho. Nemohol som sa nahnevať, pretože bol taký rozkošný." Iný má podobné tiež skúsenosti, ale s mačkou. "Aspoň nemravčí. Mám mačku, ktorá začne mravčať dve hodiny pred jedlom a nezmĺkne, kým ho nedostane." 

Viac o téme: Pes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu